VIL GI NAVN: Corey Feldman ønsker å navngi medlemmer av en angivelig pedofiliring som herjer i Hollywood.
VIL GI NAVN: Corey Feldman ønsker å navngi medlemmer av en angivelig pedofiliring som herjer i Hollywood. Foto: Katy Winn

Stjerneskuespiller varsler pedosjokk i Hollywood

Skuespiller Corey Feldman ble utsatt for overgrep som barn. Nå vil han avdekke et nettverk av personer som forgriper seg på barn i Hollywood.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Onsdag la stjernen ut en video på YouTube hvor han forteller at han vil avdekke et nettverk av pedofile i Hollywood.

Feldman vil ifølge Dailymail lage en film som vil eksponere personer som har forgrepet seg på barn i bransjen i flere tiår.

En pengeinnsamling er satt i gang for å produsere filmen. Feldman sier han trenger pengene for å kunne lage filmen uten å samarbeide med studioer og personer som vil bli eksponert i filmen.

Ble selv utsatt

Som barn spilte Feldman i filmer som The Goonies, Gremlins og The Lost Boys. Han har flere ganger fortalt at han selv var et offer for pedofile i Hollywood.

I et intervju med The Hollywood Reporter forteller han at han ble utsatt for regelmessige overgrep og at hans kollega Corey Haim ble voldtatt som 11-åring.

– Corey ble direkte utsatt for voldtekt, mens mine ikke var faktiske voldtekter, sier stjernen i intervjuet.

Etter Haims død i 2011 uttalte Feldman:

– Jeg kan si at det største problemet i Hollywood var, er og alltid vil være pedofili.

Feldman skal på 90-tallet ha fortalt politiet om overgrepene. Da ble han ikke hørt fordi politiet fokuserte på påstander om overgrep fra Michael Jackson, som Feldman sier han så på som en venn.

OFFER: Corey Haim skal ha blitt voldtatt som 11-åring.
OFFER: Corey Haim skal ha blitt voldtatt som 11-åring. Foto: Nathan Nowack

Flere kjenner til det

Ifølge skuespilleren er det flere i bransjen som kjenner til problemet.

– Jeg vet det er kolleger av meg som vet hva jeg prater om og som kjenner til alle detaljene, men som har vært redde for å komme ut med sannheten, sier han.

Skuespilleren mener han kan navngi seks av overgriperne og at en av dem fortsatt skal være «svært mektig».

Han sier også at han kan koble pedofiliringen til et av de største Hollywood-studioene.

– Det jeg foreslår er en plan som jeg tror kan forandre underholdningsindustrien slik vi kjenner den. Jeg tror også at jeg kan ødelegge en pedofiliring som jeg har visst om siden jeg var et barn, sier han.

Trenger beskyttelse

Pengene fra innsamlingen vil ikke bare gå til å produsere filmen. Feldman vil også hyre advokater som kan hjelpe han med å avsløre medlemmene av pedofiliringen.

I tillegg mener stjernen at han trenger penger til å beskytte seg selv og familien. I YouTube-videoen forteller Feldman at livet hans har blitt kaotisk etter at han kom med kunngjøringen.

– Jeg har blitt arrestert og jeg hadde en nær-døden opplevelse i går kveld hvor jeg trodde jeg skulle bli drept. To biler kom kjørende rett mot meg samtidig ved et fotgjengerfelt, sier han.