VIDERE: Manchester United slo Swansea 2-0 i ligacupens fjerde runde.
VIDERE: Manchester United slo Swansea 2-0 i ligacupens fjerde runde. Foto: Geoff Caddick

Drømmetrekning for Manchester United

De røde djevlene trakk det eneste laget utenfor Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Slik spilles kvartfinalene:

Chelsea – Bournemouth

Arsenal – West Ham

Leicester – Manchester City

Bristol City – Manchester United

Kampene skal spilles 19- og 20. desember.

Eneste lag utenfor Premier League

Bristol City er det eneste laget utenfor Premier League som har tatt seg helt til kvartfinalen. De ligger på 7. plass i Championship, og har slått ut Watford, Stoke og Crystal Palace i ligacupen. Nå venter en tøff utfordring i Manchester United.

Chelsea tar imot Bournemouth på Stamford Bridge, mens det ble bortekamp for Pep Guardiola og Manchester City som skal spille mot Leicester på King Power Stadium.

I kvartfinalen er det også duket for London-derby når Arsenal tar imot West Ham på Emirates.

Trøbbel med trekningen

Trekningen skulle egentlig gjennomføres 17.00, men ble utsatt til 18.00 norsk tid grunnet tekniske problemer med Carabao Cups livestream. Til slutt ga de opp å sende trekningen live, og publiserte den heller som et opptak.

Dette er ikke første gang noe går galt med Carabao Cup-trekningen, skriver Telegraph.

I første runde ble trekningen sendt live på Facebook, men lyden streiket. I andre runde ble ikke John Salako, som trakk kulene, informert om at de hadde lagt inn en tredje kule som skulle avgjøre hvem som skulle spille hjemme. Derfor visste ingen av lagene hvor de skulle møtes.

I tredje runde ble trekningen avholdt 05.15 norsk tid i Beijing. Dette for å øke interessen for turneringen i Asia, skriver avisen.

Fjerde runde

Tottenham røk ut i forrige runde etter de rotet bort en 2-0-ledelse hjemme mot West Ham. Manchester United vant 2-0 mot Swansea etter en Jesse Lingard-dobbel.

To mål av 18 år gamle Edward Nketiah sendte Arsenal videre etter ekstraomganger hjemme mot Norwich. Pep Guardiola klaget på dårlige baller etter at Manchester City trengte straffer for å slå Wolverhampton, og Chelsea vant 2-1 mot Everton i David Unsworths første kamp som sjef for Merseyside-klubben.