NY SESONG:
NY SESONG: Foto: Katarina Flatland sammen med årets Jakten-bønder Ingvar Alstad (fra venstre) Rolf Gjølstad, Beatrice Fjell og Erik Grytnes. Foto: Espen Solli/TV 2

Katarina Flatland (28) må sjonglere bryllup og ny Jakten-sesong neste år

Det blir jubileum når TV 2 skal lage den 15. sesongen av Jakten på kjærligheten neste år.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I dag ble det bekreftet at det kommer en ny sesong av Jakten på Kjærligheten.

Sesong 15

Det blir den 15. sesongen og programdirektør i TV 2, Jarle Nakken er glad for å meddele det.

– TV 2 ser at det fortsatt er et stort behov for dating-konseptet selv etter flere sesonger. Det er mange bønder som sender søknad hvert år og ønsker å finne den store kjærligheten.

– En del av suksessen ved konseptet er nok ektheten og spenningen ved bøndenes kjærlighetsjakt som gjør at konseptet har stått seg så sterkt som tv-konsept gjennom mange sesonger, sier Jarle Nakken.

Jubileumssesong

Programleder Katarina Flatland (28) er klar til å leke Kirsten Giftekniv igjen og det blir hennes femte sesong som programleder neste år.

– Det er klart vi må markere og feire 15 år med kjærlighets-TV, og vi jobber med å se på ulike muligheter å gjøre det på nå. Men hvordan det skal markeres kan vi ikke avsløre helt enda, sier Katarina til TV 2.

Bryllup og jubileum

For Katarina står jubileumssesongen og året 2018 i kjærlighetens tegn. TV 2-programlederen skal gifte seg med samboer Harald Meling Dobloug, men kan ikke love noe bondebryllup.

– Det blir ikke bondebryllup på meg, jeg reiser så mye rundt på gårder ellers i året. Men kanskje jeg kan krysse fingrene for å bli invitert i et av denne sesongens par sitt bondebryllup, sier hun.

Mange finner lykken

Jakten-Beatrice: Beatrice Fjell er bonde i årets sesong og her er hun sammen med sine fire friere under gårdsuka. Foto: Espen Solli/TV 2
Jakten-Beatrice: Beatrice Fjell er bonde i årets sesong og her er hun sammen med sine fire friere under gårdsuka. Foto: Espen Solli/TV 2

Kjærligheten blomstrer også i inneværende sesong, og i de foregående sesongene Katarina Flatland har ledet programmet har flere par funnet kjærligheten.

Bøndene Knut Erik og Johan Martin fra 2014-sesongen er i dag samboere med sine friere. I 2015 var Ole Kasper én av bøndene, og han fant lykken med sin frier Kari.

– Endrer livene til folk

– Du har vært programleder i fire sesonger nå – hva er det beste med å lede programmet?

– Det absolutt beste må være å se at vi er med på å endre livene til folk. Det å oppleve at folk faktisk finner sammen, blir samboere og får barn fordi vi har spleiset dem føles helt utrolig. Det viser at vi gjør så mye mer enn å lage underholdnings-TV, vi jobber med noe som er utrolig meningsfullt, avslutter Katarina.