Jakten-Rolf blir klinesjuk i åkeren

Inviterer frierne på jakt etter ugress og belønner med klining i havreåkeren. Sniktitt på episode 9 her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I mandagens episode av Jakten på kjærligheten tar bonden Rolf Gjølstad (63) med seg frierne Heidi, Liv og Anne Marie på jakt etter ugress.

Ugress-konkurranse

De får i oppgave å finne floghavre i åkeren, og den som sanker inn mest får en flott premie.

Se en smakebit av kveldens episode i videoen i toppen av saken.

– Damene fulgte godt med på min forklaring om ugressplanta og de var flinke. Mange av de kunne sikkert vært med på å gjøre enn sånn jobb på en annen åker et annet år også, sier Rolf til TV 2.

Klining i åkeren

KYSS: Rolf Gjølstad og frieren Anne Marie Smeland under gårdsuka.
KYSS: Rolf Gjølstad og frieren Anne Marie Smeland under gårdsuka. Foto: Geir Egil Skog/TV 2

Alle de tre frierne finner ugress, men alle har ikke like mye i sekken, så Rolf må belønne den frieren som fant floghavre først, og det blir Anne Marie. Premien er klining i åkeren med bonden.

– Det å få et floghavrekyss var helt greit. Men som rettferdigper Rolf er , så fikk de andre damene kyss også, sier Anne Marie.

Skjerpe flørtingen

I forrige program fikk Rolf beskjed om at han måtte skjerpe flørtingen og bli mer tydelig på hva han følte for damene. Det var derfor han fikk idéen til Floghavre-konkurransen.

– Det var vel fordi damene synes jeg var litt for beskjeden med flørtingen. Så jeg tenkte at nå får jeg utfordre de litt også på å vise litt tilbake. Se om noen er mer ivrig enn andre når det kommer til handling. Det var også for å ha det gøy og vise at jeg har både humor og mye lekenhet i meg og at jeg ikke tar meg selv så høytidelig.

– Likte du å kline i åkeren?

– Jeg kan kline hvor som helst. Åker, skog, i båten, på stranda og på terassen. Nærhet og det å vise følelser er viktig mellom to som er glad i hverandre, sier Rolf.