TILBAKE: Per-Over Ludvigsen (t.h) er ansatt som Branns nye speider. Her sammen med sportssjef Rune Soltvedt
TILBAKE: Per-Over Ludvigsen (t.h) er ansatt som Branns nye speider. Her sammen med sportssjef Rune Soltvedt Foto: Brann.no

Ludvigsen tilbake i Brann

Per-Ove Ludvigsen overtar speiderjobben fra Lars Tjærnås.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Brann bekrefter nyheten om at Per-Ove Ludvigsen er klubbens nye speider etter at det onsdag ble kjent at Lars Tjærnås gir seg etter to år i jobben.

Dermed er «Peddien» tilbake i klubben han var sportslig leder for mellom 2002 og 2006. Avtalen med Brann trer i kraft fra 1. januar 2018.

– Jeg er topp motivert til å jobbe med fotball igjen. Da denne muligheten dukket opp, tok det ikke lang tid før jeg takket ja, sier Ludvigsen til Brann.no.

Ludvigsen får i oppgave å finsikte spillere både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

– Per-Ove har tidligere dokumentert at han er flink til å finne de rette spillertypene. Han kjenner Brann godt, bor i Bergen og er en person som kommer til å fungere godt sammen med resten av teamet, sier sportssjef Rune Soltvedt.

Ludvigsen har 148 kamper for Brann som spiller mellom 1994 og 2000, men har siden han ga seg i Brann i 2006 holdt en lav fotballmessig profil.

Brann opplyser torsdag at tidligere spiller Hassan El Fakiri også vender tilbake til klubben. 40-åringen kommer fra jobb i lokalfotballen i Os og får ansvar for Branns G16-lag - en jobb han overtar etter Carl-Erik Torp.