MED NEBB OG KLØR: Melanie Brown og Stephen Belafonte bruker hard skyts mot hverandre. I begynnelsen av november starter rettsaken mot det tidligere ekteparet.
MED NEBB OG KLØR: Melanie Brown og Stephen Belafonte bruker hard skyts mot hverandre. I begynnelsen av november starter rettsaken mot det tidligere ekteparet. Foto: Stella Pictures

Melanie Brown (42) MOT Stephen belafonte (42):

Hevder hun ble voldtatt og filmet av eksmannen – nå vises videoene i retten

Melanie Brown (42) hevder at hun ble dopet ned og seksuelt misbrukt av eksmannen Stephen Belafonte (42). Hun mener at 56 private videoopptak beviser dette.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

6. november starter rettssaken mellom Spice Girls-stjernen Melanie Brown (42) og filmprodusent Stephen Belafonte (42).

I en rettshøring i Los Angeles Superior Court onsdag, varslet Browns advokat Jacalyn Davis at det vil bli fremlagt totalt 56 videoer i en lukket rett.

«Scary Spice» og Belafonte har sex på 20 av disse videoene, skriver Daily Mail.

Brown mener at videoene vil vise at hun ble dopet ned av Belafonte, og at hun ikke samtykket til de seksuelle handlingene.

– Herr Belafonte har mange, mange videoer av Brown. Vi har spurt dem (Belafonte og advokatene, journ.anm.) om å få hele hans bibliotek, men de har sagt nei til dette, og det er urovekkende, uttalte Browns andre advokat, Susan Wiesner, i retten.

I videoene kan man angivelig se både seksuelle handlinger, og at Brown misbruker kokain.

SELFIE: Belafonte, Brown og Gilles smiler sammen på et Instagram-bilde publisert av Spice Girls-stjernen. Foto: Melanie Brown/Instagram
SELFIE: Belafonte, Brown og Gilles smiler sammen på et Instagram-bilde publisert av Spice Girls-stjernen. Foto: Melanie Brown/Instagram

Saksøkt av barnepiken

Den kommende rettssaken ser ut til å bli både pikant og omfattende.

I august gikk det fraseparerte parets tyske barnepike Lorraine Gilles (26) til søksmål mot Brown, etter at Brown ga 26-åringen skylden for skilsmissen.

Brown var overbevist om at Gilles hadde et hemmelig forhold til Belafonte, og at de to påståtte elskerne på et tidspunkt ventet barn sammen – men at Belafonte betalte Gilles to millioner kroner for å ta abort.

Barnepiken hevder at stjerneparet i de syv årene hun jobbet for dem, fikk henne til å delta i trekanter, og at de ofte filmet det hele.

Gilles bekreftet at hun var gravid, men at Belafonte ikke var faren.

«De eneste gangene Stephen og jeg hadde sex, var da Melanie ba Stephen og meg om å gjøre dette, eller når Melanie selv inviterte ektemannen til å bli med oss på soverommet, hvor Melanie ofte fungerte som «kameramann» og filmet det seksuelle møtet, eller selv tok del i trekanten», lyder det i Gilles' søksmål.

Sexvideoer og kokain

Dommer Marchs A. Juhas stilte onsdag flere spørsmål angående sexvideoene som skal legges frem i retten.

På spørsmål fra Juhas om hvor mange av videoene Browns advokater vil fremlegge i retten, svarte Browns advokat Wiesner at det totalt er 56 videoer, og at rundt én tredel av dem er «av seksuell natur», og at Brown er å se i 90 prosent av dem.

Hevder Belafonte sitter på flere opptak

Tidligere har Brown hevdet at Belafonte tvang henne til å ha sex med andre kvinner. Belafonte nekter for dette.

Advokat Wiesner sa at Brown i flere av filmene deltar frivillig i seksuelle handlinger, men:

– I mange av dem gjør hun ikke det. Enten ble akten som ble filmet ikke samtykkende, eller så var filmingen i seg selv ikke det.

I høringen uttalte Belafontes advokater at Brown har samtykket til å delta i alle de seksuelle handlingene, og godkjent at det hele ble filmet.

Brown og Belafonte har datteren Madison (6) sammen.

Fra før har Brown datteren Angel Iris Murphy Brown (9) sammen med skuespiller og komiker Eddie Murphy (55), og datteren Phoenix Chi Gulzar (17) sammen med danseren Jimmy Gulzar (42).