DANSE-KJENDISER: 12 kjendiser har svingt seg på parketten og deltatt i årets sesong av Skal vi danse. Foto: Bjørn Wad/TV 2
DANSE-KJENDISER: 12 kjendiser har svingt seg på parketten og deltatt i årets sesong av Skal vi danse. Foto: Bjørn Wad/TV 2

Skattelistene 2016:

Disse tjente mest og minst av Skal vi danse-deltakerne

Én Skal vi danse-deltaker har doblet inntekten sin og tjente over to millioner kroner i fjor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Skattelistene fra 2016, som ble offentliggjort fredag, viser at blogger Marna Haugen Burøe (36) er på inntektstoppen av årets Skal vi danse-deltakere.

I fjor tjente hun over 2 millioner kroner, ifølge skattelistene. Bloggeren står oppført med en formue på over én million kroner.

Haugen Burøe, som røk ut av Skal vi danse forrige lørdag, har mer enn doblet inntekten sin i løpet av ett år.

I skattelistene fra 2015 sto hun oppført med en inntekt på over 850.000 kroner, samt en formue på 0 kroner.

Ned i inntekt

En av årets Skal vi danse-deltakere som har gått ned i inntekt, er politiker Trude Drevland (70).

Hun hadde en inntekt på nær 800.000 kroner i fjor, ifølge skattelistene, men i 2015 står hun oppført med en inntekt på 1,3 millioner kroner.

Drevland var ordfører i Bergen frem til høsten 2015, da hun ble siktet for grov korrupsjon. Da ble hun permittert fra ordfører-jobben.

Drevland uttalte tidligere i høst at Skal vi danse ga henne en mulighet til å glede seg igjen. 70-åringen var den femte personen som ble stemt ut av årets Skal vi danse.

UTE: Marna Haugen Burøe røk ut av Skal vi danse forrige uke. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
UTE: Marna Haugen Burøe røk ut av Skal vi danse forrige uke. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Tommy Steine har størst formue

Like bak Haugen Burøe på inntektstoppen finner vi bakeblogger Ida Gran-Jansen (29). Ifølge skattelistene fra 2016 hadde hun en inntekt på over 1,4 millioner kroner.

Komiker Tommy Steine (48), som var den første deltakeren som forlot konkurransen, slår derimot alle deltakerne når det kommer til formue: Han hadde en formue på over 2,9 millioner kroner i 2016, ifølge skattelistene.

Se listen med alle deltakerne, dommerne og årets programledere her:

.