LYKKELIGE DAGER: Solen skinner på Niklas Dyrhaug for øyeblikket.
LYKKELIGE DAGER: Solen skinner på Niklas Dyrhaug for øyeblikket. Foto: Roald, Berit

– Han er nyforelsket så det synger etter

Emil Iversen er glad for at kompisen Niklas Dyrhaug har funnet lykken med ny dame.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I august kunne VG fortelle at et av Norges store langrennshåp under OL i Pyeongchang neste år har funnet lykken utenfor skisporet.

I programmet «Best av de beste» pratet Niklas Dyrhaug, som ble kåret til Norges mest sexy mann av bladet Elle i 2015, at han var veldig sugen på å få seg dame. Nå smiler lykken til karen fra Tydal.

– Ja, jeg har fått meg kjæreste, men jeg vil ikke si så veldig mye mer enn det. Akkurat privatlivet må man få ha litt for seg selv. Vi hadde det fint på tur og har det bra sammen, sa en ordknapp Dyrhaug til VG.

Dyrhaugs lagkamerat Emil Iversen unner 30-åringen suksess på damefronten.

– Jeg må nesten stille spørsmål om han satser, spøker han, før han legger til:

– Alle vet hvordan det er å være nyforelsket. Det er Dyrhaug nå så det synger etter. Nå er det blitt så mange kaffekopper på Aker brygge at det blir spennende å se om han får en boost av å være nyforelsket også. Men han må ikke glemme å trene. Jeg håper at treneren vår Tor Arne Hetland følger med på at det ikke bare blir kyssing og kaffedrikking, sier Iversen.

Norgesferie på sitt beste ⛰🌤⛺️🇳🇴 #Romsdalseggen

Et innlegg delt av Niklas Dyrhaug (@niklasdyrhaug)

Han forteller at Dyrhaug har endret seg etter at han fikk kjæreste.

– Ja, han har forandret seg. Han er veldig ovenpå og veldig stolt av damen sin. Han er veldig blid hele tiden. Niklas er en god kompis, og jeg unner ham å være lykkelig. Det er ingenting som er bedre enn det, sier Iversen.

Han tror lagkompisen kan bli farlig til vinteren.

– Man skal ikke undervurdere det å være nyforelsket. En nyforelsket Niklas Dyrhaug på Beito, i Kuusamo og Lillehammer blir brutalt. Men vi får håpe at han klart å trene en del økter. Han blir en tøff konkurrent om han har trent bra og i tillegg får boosten av å være nyforelsket.

For Iversen ser det ikke like bra ut på damefronten.

– Det er fryktelig mørkt. Det er mange som snakker med damer på Facetime på kveldstid. Jeg snakket med mamma på Facetime her om dagen. Det er det eneste jeg har gjort. Det sier ganske mye om hvordan jeg ligger an for øyeblikket, selv om det er veldig trivelig å prate med mamma, sier han.