LAGKAMERATER NESTE SESONG? Arsenals Mesut Özil kan bli lagkamerat med Antonio Valencia neste sesong, men tyskeren vurderer også to andre klubber.
LAGKAMERATER NESTE SESONG? Arsenals Mesut Özil kan bli lagkamerat med Antonio Valencia neste sesong, men tyskeren vurderer også to andre klubber. Foto: Jon Super

Fotballryktene: – Manchester United er én av tre klubber Özil vurderer

Og managerjakten fortsetter i Leicester og Everton.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Leicester fikk smaken på det gode liv med Premier League-tittel og Mesterliga-spill i 2016. Klubben kom brutalt ned på jorden med en 12. plass i 2016/17-sesongen, men ambisjonene er større enn dagens 14. plass i ligaen. Forrige tirsdag fikk redningsmannen Craig Shakespeare sparken kun fire måneder etter at han ble tilbudt jobben fast.

Siden den gang har Michael Appleton styrt The Foxes, men nå er en permanent løsning på vei. Ifølge Daily Telegraph er Leicester nær ved å sikre seg den tidligere Southampton-sjefen Claude Puel. Puel fikk sparken i Southampton 14. juni.

Manchester United har ikke prøvd seg på Mesut Özil ennå, men de røde djevlene skal være en av tre klubber tyskeren er villig til å forlate Arsenal for. Det skriver Manchester Evening News. Barcelona og Real Madrid er de to andre alternativene.

Den tyske storavisen Bild skriver at både Manchester United og Arsenal vurderer å prøve seg på Marco Reus. Reus, som er svært skadeutsatt, er tilbake på banen i mars. Han trener seg for tiden opp etter kneskaden han pådro seg i den tyske cupfinalen i mai.

Real Madrid-president Florentino Perez insisterer på at han ikke har tenkt tanken på å kjøpe Harry Kane neste sommer. Det skriver Daily Mirror. Kane har åpnet Premier League-sesongen forrykende, og britiske medier har spekulert i at Real Madrid vil betale nærmere 2 milliarder for Kane.

Everton er også på jakt etter ny sjef. David Unsworth leder laget inntil videre, men Liverpool-laget drømmer om å hente Carlo Ancelotti. Da passer det dårlig at Ancelotti er i samtaler med Guangzhou Evergrande, ifølge kinesiske medier.

Da kan den tidligere Borussia Dortmund-sjefen Thomas Tuchel være et godt alternativ. Tuchel er ikke avvisende til interessen, skriver Sky Sports.

West Hams senegalesiske spiss Diafra Sakho ønsker å forlate klubben. Det forteller han i et Youtube-intervju med fotballjournalisten Claude Atcheba.

Chelsea-manager Antonio Conte utelukker at 21-åringen Charly Musonda vil bli lånt ut i januar. Det skriver Daily Express.

Southamptons midtbanespiller Sofiane Boufal scoret et mål som garantert vil være en av kandidatene til sesongens mål i Premier League forrige helg. Nå kan agenten hans avsløre at både Fiorentina og Inter ønsket å kjøpe Boufal i sommer.