INTERESSE FRA DANMARK: Jo Inge Berget har gjort sine saker godt i Malmö, og som bosmanspiller kommer han ikke til å mangle beilere.
INTERESSE FRA DANMARK: Jo Inge Berget har gjort sine saker godt i Malmö, og som bosmanspiller kommer han ikke til å mangle beilere. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix

Hevder dansk storklubb vil ha Jo Inge Berget

Jo Inge Berget skal være ønsket av den danske fotballklubben Brøndby, melder den svenske storavisen Expressen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Avisen hevder å kjenne til at hovedstadsklubben har fulgt den norske Malmö-profilen i lengre tid.

Bergets nåværende kontrakt med Malmö utløper ved årsskiftet og så langt har ingen ny avtale kommet på plass. Det gir naturligvis grobunn for spekulasjoner rundt hadelendingens framtid.

Berget har spilt i Malmö de tre siste årene. Det betyr at han fra og med 2018 ikke lenger har krav på de skattefordelene som såkalte utenlandske eksperter kan gjøre krav på de 36 første månedene som arbeidstakere i Sverige.

Ifølge Expressen betyr det at dersom Malmö ønsker å tilby Berget en ny kontrakt tilsvarende den han nå har hatt, må klubben ut med ti millioner kroner mer enn sist.

Brøndby satser på sin side hardt for å bryte klubbens titteltørke. I øyeblikket ligger laget på andreplass i superligaen, kun ett poeng bak ledende Midtjylland. Hovedstadsklubben skal være på jakt etter spillere som kan forsterke laget etter vinterpausen.

I Malmö skal man samtidig ikke ha gitt opp å forlenge med Jo Inge Berget.

(©NTB)