GRUNN TIL BEKYMRING: Ikke rart Slaven Bilic har et litt usikkert blikk.
GRUNN TIL BEKYMRING: Ikke rart Slaven Bilic har et litt usikkert blikk. Foto: Glyn Kirk

TV 2s premier league-podkast

Dette er neste manager som får sparken

Hvem er øverst på listen etter Ronald Koeman-sparkingen? Premier League-podkasten ser til London - og sorry (enkelte) Arsenal-fans, det er ikke Arsène.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du finner Premier League-podkasten på iTunes og Spotify - eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podkast».
Klikk her for å lytte i Soundcloud.

Det kom ikke som noen stor overraskelse da Everton mandag tok farvel med Ronald Koeman etter en mildt sagt skuffende sesongåpning.

Men i det beinharde Premier League-livet er det ikke tid til å dvele ved det som har skjedd. Nå spør man seg hvem neste ut av en managerstol vil bli - og for Erik Thorstvedt er det liten tvil:

– Slaven Bilic har vært utrolig populær blant fansen og det var stor stas da han kom til West Ham. Men det blir en viss slitasje, og når pilen peker nedover er det mange som blir desillusjonerte. Han vil alltid være en helt, men det er nok mange som tenker at nok er nok, sier den tidligere keeperkjempen i denne ukens Premier League-podkast. Josimar-redaktør Frode Lia utdyper:

– Bilic er en type manager som baserer mye av sitt virke på motivasjon. Mourinho er taktisk smart, andre managere har andre ting, men Bilic skal være en motivator. Og når spillerne begynner å miste motivasjonen, da tenker jeg at løpet er litt kjørt.

– Så er det jo en viss smitteeffekt også blant eierne da. Og når andre viser handlekraft, bygger det seg opp et press og en tanke om at man må gjøre et eller annet, sier Thorstvedt.

Inntil videre ser det altså ikke veldig lyst ut for Bilic, men ting snur fort i Premier League og mange har reddet seg inn fra verre situasjoner enn kroaten befinner seg i akkurat nå. Uansett kan du høre mye mer om «sack race», Koemans erstatter i Everton og manglende anerkjennelse for en av Premier Leagues største stjerner i ukens PL-podkast.

Podkasten kan du høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no