KJÆRESTE: Tor Jonas Wilhelmsen har funnet lykken etter at han røk ut av Jakten på kjærligheten.
KJÆRESTE: Tor Jonas Wilhelmsen har funnet lykken etter at han røk ut av Jakten på kjærligheten. Foto: Privat

Jakten-frier fikk kjæreste etter sjokk-exit

Tor Jonas Wilhelmsen (22) fant kjærligheten få dager etter at han ble vraket av Jakten-Beatrice.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag var det Tor Jonas Wilhelmsen (22) eller «TJ» som han blir kalt, som måtte forlate gården til Beatrice Fjell (24) i Lommedalen i Bærum.

Sjokk-exit

Mange tv-seere fikk sjokk etter utvelgelsen, siden TJ var blitt en frier-favoritt under årets sesong av Jakten på kjærligheten.

– Det er jo sånn det er, hvis ikke det er en gjensidig følelse og det ikke funker, så ble det sånn. Jeg tok det ikke tungt, sier Wilhelmsen til TV 2.

Kjæreste

LYKKELIG: TJ sammen med sin nye kjæreste. Foto: Privat
LYKKELIG: TJ sammen med sin nye kjæreste. Foto: Privat

Bare få dager etter Jakten-exiten smilte lykken til den 22 år gamle frieren. Han møtte ei 21 år gammel jente som i dag er kjæresten hans.

– Det første jeg gjorde var å reise hjem fra gården og nyte de feriedagene jeg hadde igjen. En av disse dagene traff jeg ei jente, men jeg fortalte henne ikke hva jeg hadde vært med på, forteller TJ.

Ærlig om Jakten

TJ forstod raskt at han måtte være åpen med sin nye kjæreste om at han hadde vært med i Jakten på kjærligheten, slik at hun ikke plutselig så sin nye kjæreste på tv i et sjekkeprogram.

– Jeg satt meg ned med henne og fortalte det på en god dag. Jeg måtte si det et par ganger før hun trodde på meg. Hun tok det pent i starten, men det ble verre da programmet begynte å gå på TV. Hun ble litt bekymret siden jeg var mer med enn hun hadde trodd, forteller TJ til TV 2.

Feiret exit

I går feiret de to at de nå kan være et par og at det er slutt på hemmelighetskremmeriet.

– Nå tar vi en dag av gangen og kan slappe av og ikke være redd for at vi er et par i offentligheten. Jeg har ikke fulgt med på programmet, men ønsker Beatrice alt godt. For meg er det viktig at hun har det bra, sier TJ.

– Ønsker han alt godt

Beatrice synes det er hyggelig å høre at TJ har gått videre i livet og funnet kjærligheten.

– Jeg synes det er hyggelig at han fått seg kjæreste, og at han har funnet en bra dame. Jeg ønsker han alt godt, avslutter Beatrice Fjell til TV 2.