For omlag et år siden sluttet 39-åringen i jobben som programleder for God morgen Norge i TV 2.

Nå kommer hun tilbake til kanalen.

– Cathrine Fossum er en dyktig programleder og har vært en sterk TV 2-profil i mange år. Jeg er veldig fornøyd med at hun nå kommer hjem igjen, sier nyhetsredaktør i TV 2, Karianne Solbrække i en pressemelding.

– En av landets beste nyhetsankere

Fossum var blant annet med på å starte opp Nyhetskanalen hvor hun nå skal jobbe som programleder.

Hun har også jobbet med å utvikle debattprogrammet Underhuset, ledet kanalens hovedsendinger og valgsendinger og vært programleder i God sommer Norge og God morgen Norge.

– Cathrine startet TV 2-karrieren i Nyhetskanalen, og er først og fremst en nyhetsjournalist. Ankerne i TV 2 Nyhetskanalen har en svært krevende jobb. De har høy kompetanse, må kunne mye om alt, og være forberedt på hva som helst. De er på lufta fra de kommer på jobb, til de går hjem. Cathrine Fossum en av landets beste nyhetsankere, og jeg er glad for at hun nå velger TV 2, sier Solbrække.

– Gleder meg

Da Fossum sluttet i TV 2 for et år siden gikk hun til jobben som kommunikasjonssjef i Rema 1000.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe som programleder i TV 2 Nyhetskanalen igjen. Dette er en fantastisk mulighet som jeg ikke kunne takke nei til. Det har vært lærerikt og utviklende å få erfaring fra REMA 1000. Jeg har møtt utrolig mange dyktige og hyggelige mennesker, men jeg har savnet journalistikken og TV 2. Jeg er utrolig takknemlig for at jeg igjen skal få bidra inn i en av Norges mest hardtarbeidende og dyktige redaksjoner, sier Cathrine Fossum.