RUMPA BAR: Kimberley «Kim» Williams tok bilde av sin egen bakdel da hun kom hjem fra treningssenteret, for å vise hvor gjennomsiktig treningstighsten faktisk var.
RUMPA BAR: Kimberley «Kim» Williams tok bilde av sin egen bakdel da hun kom hjem fra treningssenteret, for å vise hvor gjennomsiktig treningstighsten faktisk var. Foto: Kimberley Williams/Facebook

Kimberley (27) raser mot sportsgigant etter rumpetabbe

Kimberley Williams skjønte ikke hvorfor «alle» glodde på den nye tightsen hennes. Et hint fra ei venninne fikk henne til å sjekke speilet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Jeg ber dere i Puma om å ta en rumpetest på deres produkter før dere sender dem ut til butikkene. Hvordan kan jeg stole på produktene deres ikke viser hele treningssenteret min ferskenformede rumpe?».

Dette skriver den britiske barnepiken Kimberley «Kim» Williams (27) på sportstøygiganten Pumas Facebook-side.

Nylig stusset London-kvinnen over alle blikkene hun fikk på vei til treningssenteret. De samme blikkene fikk hun da hun skulle varme opp til tabata-timen.

Det ble ei til slutt ei venninne på treningssenteret som kunne fortelle henne hvorfor.

«Da jeg bøyde meg for å strekke ut beina, sa venninnen min sjokkert: 'Kim, jeg kan se rumpa di'», skriver hun videre i Facebook-innlegget.

«JEG KAN SE RUMPA DI»: Slik ser Facebook-innlegget Kimberley la ut på Puma sin side. Foto: Skjermdump
«JEG KAN SE RUMPA DI»: Slik ser Facebook-innlegget Kimberley la ut på Puma sin side. Foto: Skjermdump

– Er de ute etter å ydmyke meg?

Kimberley tok seg en titt i speilet, og fikk til sin store overraskelse se at treningstightsen hennes var gjennomsiktige.

«'Hvordan kan dette skje meg?', tenkte jeg. 'Er Puma ute etter å ydmyke meg?'».

Kimberley forteller Daily Mail at hun resten av treningstimen gjorde alt hun kunne for å ikke vise rumpa til de andre.

– Heldigvis har jeg sans for humor, så jeg lo av det og fikk vennen min til å stille seg bak meg, så i det minste hadde hun utsikt til rumpa mi, i stedet for at hele klassen hadde det. Da vi kom hjem, bestemte vi for å skrive til Puma, sier hun.

Viser til returordning

En talsperson for Puma sier til Daily Mail at Kimberly kan få byttet eller refundert tightsen.

– Puma tilbyr tights i forskjellige materialer i sine produktserier, som sørger for et bredt utvalg av forbrukerpreferanser. Hvis en kunde er misfornøyd med kvaliteten på et Puma-produkt de har kjøpt, har vi en returordning som garanterer at produktet blir erstattet eller refundert, sier talspersonen.