VIL BORT: Mesut Özil ønsker seg bort fra Arsenal.
VIL BORT: Mesut Özil ønsker seg bort fra Arsenal. Foto: Bogdan Maran

Fotballryktene: – Özil har underrettet lagkameratene om fremtiden sin

Mesut Özil er sikker på en overgang til Manchester United. Og Sean Dyche utelukker ikke å overta Leicester. Les dagens fotballrykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ifølge Daily Mail skal Mesut Özil være så sikker på en overgang til Manchester United at han allerede har underrettet lagkamerater.

Tyskerens kontrakt med Arsenal går som kjent ut i sommer, og avisen skriver at Manchester United vil hente ham gratis etter sesongen.

Arsenal skal imidlertid anse den lille playmakeren som tapt, og ønsker å selge ham allerede i januar for å få noen kroner for ham.

Leicester står uten manager etter at de sparket Craig Shakespeare. Burnleys suksessmanager Sean Dyche har blitt nevnt som en aktuell kandidat, og ifølge Mirror nekter han å utelukke en overgang. Dyche medgir også at han vil forlate Burnley en gang i fremtiden.

Daily Star skriver at Real Madrid angrer på at de ikke solgte Gareth Bale til Manchester United i sommer.

Tidligere Chelsea-spiller Ramires er på vei til italiensk fotball og Inter. Brasilianeren ble solgt til kinesiske Jiangsu Suning fra Chelsea i 2016. 30-åringen skal være tilnærmet klar for en låneovergang til Inter i januar, hevder Daily Mail.

Liverpool vil ikke selge James Milner (31) i januar til tross for stor interesse, skriver Telegraph.

Express skriver at Real Madrid er villig til å inkludere Karim Benzema i en eventuell overgang for Tottenhams Harry Kane.