Tilskuer med barn på armen gikk til angrep på Lyon-keeper

En dytt av Ashley Williams fikk det til å koke over på Goodison Park.

Everton - Lyon 1-2

Den grusomme sesongen fortsetter for Everton, som tapte 1-2 for Lyon i Europaligaen, men resultatet settes i skyggen av masseslagsmålet etter pause.

Se hele opptrinnet i videovinduet øverst.

Europaliga-oppgjøret mellom Everton og Lyon på Goodison Park tok fullstendig fyr etter 63 minutters spill. Lyon-målvakt Anthony Lopes gikk opp for å fange ballen, men ble sendt i reklameskiltene med en kraftig dytt av Ashley Williams.

Everton-stopperen var fly forbannet og det utviklet seg til masseslagsmål like foran tribunen. TV-bildene viste også at en tilskuer som beveget seg flere meter på tribunen med en unge på armen, før han fikk inn slag på Lopes. Det fikk det til å koke for flere av Lyon-spillerne.

Foto: Eurosport Norge
Foto: Eurosport Norge

Da det omsider hadde roet seg på Merseyside, fikk Williams og Bertrand Traoré hvert sitt gule kort.

– Det er en del av fotballen. Vi ønsker å vinne, og det samme gjør Lyon. Da skjer denne type ting. Presset du putter på dine egne skuldre er tyngre enn noe annet. Vi ønsker å kjempe for oss selv, klubben og supporterne. Vi skapte flere sjanser enn dem, sier Williams til BT Sport, ifølge BBC.

Få minutter senere stanget Williams, som var svært heldig med fortsatt å være på banen, inn reduseringen for Everton. Lyon ledet etter Nabil Fekirs mål på straffespark allerede etter seks minutter.

Gylfi Sigurdssson, som ble byttet inn for en skadet Morgan Schneiderlin, var nær ved å ordne Everton-ledelse få minutter senere med et frispark i stolpen.

I det 75. spilleminutt tok i stedet gjestene fra Frankrike ledelsen igjen da en lekker hælflikk av Bertrand Traoré avgjorde til 2-1-seier for Lyon, som er nummer to i gruppen med fem poeng. Everton er sist med bare ett poeng, mens Atalanta leder med sju poeng etter de første tre rundene.