Tony Romano er én av to Oilers-spillere som nå er ferdig i klubben. Her er amerikaneren i aksjon under Get-ligakampen i DNB arena i Stavanger mellom Oilers og Frisk Asker.
Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix
Tony Romano er én av to Oilers-spillere som nå er ferdig i klubben. Her er amerikaneren i aksjon under Get-ligakampen i DNB arena i Stavanger mellom Oilers og Frisk Asker. Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

To Oilers-spillere fikk sparken

Den elendige sesongstarten får konsekvenser for to av Oilers-utlendingene.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tony Romano og Harrison Reed er ferdige i Stavanger Oilers. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

De to utlendingene ble hentet til klubben foran inneværende sesong, men har ikke levd opp til forventningene.

– Slik det har utviklet seg mener vi det er riktig at Tony og Harrison finner seg nye utfordringer nå. Vi takker dem for perioden hos oss og ønsker dem lykke til i karrieren videre, sier Oilers’ sportslige leder Pål Higson til oilers.no.

De regjerende mesterne har slitt stort under begynnelsen på årets sesong. Tirsdag gikk laget på en ny smell da det endte med 1-5-tap hjemme mot Lillehammer. Etter elleve spilte kamper ligger rogalendingene på en svært skuffende sjetteplass med 13 poeng. Det er hele 15 poeng opp til ledende Frisk Asker.

– Noen av spillerne kommer til å måtte gå. Pål og hans trenerteam har nok full tillit fra eierne. Det er en del utlendinger som tar noen av de utlendingskvotene som får marsjordre, varslet TV 2s hockeyespert Erik Follestad Johansen i etterkant av Lillehamer-kampen.

Det fikk han altså rett i.

Canadiske Harrison Reed blir stående med totalt 17 kamper og 6 poeng (4+2) for Oilers, mens amerikanske Tony Romano endte med 11 poeng (5+6) på samme antall kamper i klubben.

Nå satser klubben på å hente inn nye forsterkninger.

– Vi skal selvsagt erstatte Tony og Harrison, men har ikke noe klart i øyeblikket. Flere av våre unggutter har gjort en solid jobb på laget i det siste. De vil fortsatt få istid og muligheten til å utvikle seg videre i Get-ligaen. Samtidig som vi jobber med hente inn nye spillere på det internasjonale markedet, sier Higson.

Neste kamp for Oilers spilles borte mot Stjernen på lørdag.

Det spilles for øvrig fire kamper i Get-ligaen torsdag kveld. Storhamar - Stjernen ser du på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo kl. 18.30, mens de resterende kampene sendes på Sumo.