TOTALSKADD: Bare veggene stod igjen etter at Arizona-mannen gikk løs på edderkoppene under husvognen sin med en blåselampe.
TOTALSKADD: Bare veggene stod igjen etter at Arizona-mannen gikk løs på edderkoppene under husvognen sin med en blåselampe. Foto: Brannvesenet i Tucson

Mann skulle bare drepe edderkopp – brente ned hele huset

En mann og en eldre kvinne fra Arizona i USA er hjemløse etter at mannen forsøkte å kverke edderkopper med en blåselampe.

En mann fra Tucson i Arizona er blitt hjemløs, etter at han mandag angivelig forsøkte å sette fyr på et par edderkopper.

The Telegraph skriver at mannen skred til verks med det brannvesenet mistenker var en blåselampe.

Mannen forutså nok ikke det som så skulle skje – at det store spindelvevet under vogna skulle ta fyr, og at brannen raskt skulle spre seg.

Plutselig stod hele husvogna i fyr og flamme. Mannen og et par naboer måtte løpe inn og bære ut en eldre kvinne, som ifølge BBC er hans mor.

23 brannmenn måtte til for å slukke brannen, som til all hell endte med at mannen og kvinnen unnslapp med bare småskader.

MANNSSTERKE: Hele 23 brannmenn måtte til for å slukke den voldsomme brannen i husvognen. Foto: Brannvesenet i Tucson
MANNSSTERKE: Hele 23 brannmenn måtte til for å slukke den voldsomme brannen i husvognen. Foto: Brannvesenet i Tucson

Kun veggene stod igjen

Brannvesenet opplyser at husvognen var totalskadd etter brannen, og at det kun var veggene som stod igjen da brannen var slukket.

Mannen og kvinnen skal nå ha fått hjelp av Røde Kors for å få tak over hodet.

Også tidligere har en mann fra Seattle i USA klart å brenne ned hele huset etter å ha forsøkt å sette fyr på edderkopper med en blåselampe.

Brannen forårsaket skader for nærmere 500.000 kroner, skriver CBS News.

En talsperson for brannvesenet i Seattle uttalte da følgende:

– Jeg oppfordrer alle til å ikke gjøre dette. Men det er det han gjorde. Det finnes sikrere og mer effektive måter å drepe en edderkopp på.