Tottenham-spillerne jubler for scoring mot Bournemouth på Wembley. Foto: AFP PHOTO / Adrian DENNIS
Tottenham-spillerne jubler for scoring mot Bournemouth på Wembley. Foto: AFP PHOTO / Adrian DENNIS

Fotballryktene: – Barcelona jakter Tottenhams stjerneduo

Barcelona vil hente Tottenham-stjerner. Les torsdagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tottenham imponerte mange i tirsdagens 1-1-kamp mot Real Madrid på Santiago Bernabéu. Nå kan to av Spurs' største stjerner komme til å spille flere store kamper på den arenaen, men ikke for hovedstadsklubben. Ifølge Mundo Deportivo følger Barcelona Tottenham-duoen Harry Kane og Christian Eriksen tett.

José Mourinho lettet litt på sløret om sin Manchester United-fremtid for kort tid siden. Nå hevder ESPN at portugiseren har vært i samtaler med klubben om en ny kontrakt. Det samme gjelder forsvarspilleren Phil Jones.

Borussia Dortmund-spilleren Julian Weigl er en ettertraktet mann. Manchester City og Barcelona skal lenge ha jaktet på midtbanemannen, men nå er også den italienske storklubben Juventus ute etter 22-åringen. Det hevder TalkSport.

Bayern München skal lenge ha vært ute etter Monaco-stjernen Thomas Lemar, men nå skal tyskerne ha avsluttet sitt forsøk på å hente den franske landslagsspilleren. Det skriver Kicker. Det er gode nyheter for Arsenal og Liverpool som begge skal være svært interesserte i å hente 21-åringen.

Både Arsenal og Chelsea har lyst på Barcelonas Rafinha, men ifølge TalkSport har 24-åringen ingen interesse av å forlate katalanerne.

Crystal Palace gikk hele syv Premier League-runder uten scoringer, men mot Chelsea løsnet det. Roy Hodgson og co. skal likevel vært lystne på offensive forsterkninger. Ifølge Mirror er Besiktas-spissen Cenk Tosun en het kandidat. 23-åringen har imponert i Champions League så langt, og scoret begge målene da tyrkerne slo Monaco på bortebane denne uken.