Skrekkskade fem minutter ut i Boston-karrieren

Gordon Hayward fikk en brutal start på Boston-karrieren. Allerede etter fem minutter måtte nyinnkjøpet ut med beinbrudd.

Bildene av Hayward, som Boston Celtics har hentet fra Utah Jazz i sommer, vitnet om de enorme smertene 27-åringen hadde etter at uhellet inntraff tidlig i åpningskampen mot Cleveland Cavaliers.

Se video av hendelsen over. NB: Sterke scener!

Beinbruddet overskygget både Kyrie Irvings gjensyn med Cleveland og Cavaliers' 102-99-seier.

Hayward skrev i sommer en svært lukrativ fireårig kontrakt med Boston Celtics. Ifølge Fox Sports vil Hayward tjene litt over én milliard kroner i løpet av de fire neste årene.

Nykommeren pådro seg det stygge beinbruddet da han ble dyttet av stjernen LeBron James i jakten om ballen.

Da Hayward landet ukontrollert, ga foten etter og skaden var et faktum. Boston-spillerens grimaser vitnet om de sterke smertene.

Sjokkerte spillere holdt seg for munnen og så vekk så raskt de kunne. Hayward må opereres og blir borte fra NBA-basketballen i flere måneder.

– Du føler for ham. Han har lagt ned så mye arbeid og jeg synes at han virket mer komfortabel denne uken. Jeg følte at han ville spille veldig bra. Men forhåpentligvis blir han helt bra igjen, sier Boston Celtics-trener Brad Stevens til ESPN.

LeBron James satte 29 poeng i kampen. Irving, som ikke trivdes i skyggen av nettopp James i Cleveland og forlot klubben i sommer, satte 22 poeng for Boston.

I den andre kampen natt til onsdag vant Houston Rockets 122-121 mot Golden State Warriors.

(©NTB)