LINKES BORT: Aaron Martin sies å være på vei bort fra Espanyol.
LINKES BORT: Aaron Martin sies å være på vei bort fra Espanyol. Foto: Manu Fernandez

Fotballryktene: – Manchester United vurderer spansk venstreback

Espanyol-back Aaron Martin kan være på vei til Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United følger nøye med på den spanske U21-landslagsspilleren Aaron Martins situasjon, skriver ESPN.

De røde djevlene hadde speidere på plass da Martins Espanyol møtte Levante på fredag, og har bedt La Liga-klubben om å bli informert dersom noen byr på venstrebacken.

Manchester City skal også være interesserte i Martin, som har en utkjøpsklausul på om lag 370 millioner kroner.

Kevin de Bruyne har storspilt hittil i sesongen. Derfor mener agentene hans at belgieren fortjener en ny kontrakt, og kommer til å be om rundt 320 millioner kroner i året – det samme som Neymar tjener i PSG, hevder Telegraph.

Leicester Mercury melder at Nigel Pearson ikke kommer til å returnere som Leicester-manager. Telegraph skriver The Foxes heller ønsker et stort navn som ikke har jobbet, eller jobber i, Leicester allerede.

Tyrkias rikeste mann, Murat Ulker, har blitt en av favorittene til å kjøpe Newcastle, hevder London Evening Standard. Newcastle vil heller ikke utelukke at de fortsetter å forhandle med Amanda Staveley, melder Chronicle.

I en lignende overgang som Real Madrid gjennomførte med Vinicius Jr. i fjor, ønsker Barcelona å hente den 16 år gamle brasilianeren Lincoln for om lag 270 millioner kroner, ifølge AS.

Dermed kan en annen spiss forsvinne. Paco Alcácer har aldri fått det helt til på Camp Nou, og ifølge Mirror har Southampton startet forhandlinger om spissen. Lille er også interesserte.