GIFTER SEG: Britiske Sophie Turner ble i helgen fridd til av Joe Jonas.
GIFTER SEG: Britiske Sophie Turner ble i helgen fridd til av Joe Jonas. Foto: Getty Images/AFP/Dimitrios Kambouris

«Game of Thrones»-stjerne (21) forlovet

Sophie Turner (21) og Joe Jonas (28) er forlovet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Artisten Joe Jonas og skuespiller Sophie Turner delte forlovelsen sent søndag kveld norsk tid.

Jonas, kjent fra Jonas Brothers, offentliggjorde forlovelsen på Instagram med et bilde av forlovelsesringen på Turners hånd og teksten: «Hun sa ja

Paret ble først sett sammen under MTV Europe Music Awards i Nederland i november i fjor.

Joe Jonas har tidligere vært sammen med kjente navn, som blant annet Taylor Swift, Demi Lovato, Gigi Hadid og Ashley Greene.

Turner på sin side, har ingen kjente forhold bak seg. I fjor sommer snakket hun med magasinet InStyle UK:

– Jeg har aldri datet noen jeg ikke kjente fra før, eller som er i industrien. Jeg tror det er en smart avgjørelse, for livsstilen ville ikke fungere. Yrket er veldig annerledes fra andre yrker: Man må reise bort i lang tid om gangen. Jeg tror det ville være vanskelig, sa den da 20 år gamle skuespilleren.

She said yes.

Et innlegg delt av J O E J O N A S (@joejonas)

– Jeg håper jeg får en vakker dødsscene

Turner ble kjent da hun som 15-åring kapret rollen som Sansa Stark fantasy-serien Game of Thrones. Stark er en av karakterene som har måttet gjennomgå mest i serien.

Tidligere i sommer kom den syvende sesongen ut på HBO, og da TV 2 møtte stjernen i London lettet hun litt på sløret om hva som var i vente.

– Denne sesongen handler mye om å håndtere den nye makten Sansa har fått. Hun har plutselig fått en helt ny innflytelse, men ikke på den måten hun hadde håpet på. Så det blir en del problemer, og det spørs jo om innbyggerne av Winterfell vil ha henne der, og hvem hun kan stole på, sa 21-åringen.

– Men hva blir en god slutt for Sansa Stark?

– Jeg håper jeg får en vakker dødsscene. Jeg vil at hun skal drepe alle fiendene sine og dø i armene på en hun elsker. Ikke nødvendigvis romantisk, for jeg tror hun er ferdig med romantiske forhold, men et familiemedlem eller noe, sa hun til TV 2.

Forlovelsesnotis

Tidligere i høst forlovet også Kit Harington (30) seg med Rose Leslie (30). Begge to er kjent fra Game of Thrones, og møtte hverandre på jobb.

FORLOVET: Her er Kit Harington og Rose Leslie fotografert på en prisutdeling i London.
FORLOVET: Her er Kit Harington og Rose Leslie fotografert på en prisutdeling i London. Foto: Justin Tallis/AFP/NTB scanpix.

Forlovelsen annonserte de på en helt spesiell måte: I en utgave av avisen The Times satt de inn en forlovelsesnotis, skrev Daily Mail tidligere i høst.

Paret møtte hverandre under innspillingen av «Game of Thrones» i 2012, hvor rollekarakterene deres er kjærester. Følelsene utviklet seg også bak kamera, og skuespillerne har vært kjærester siden de møttes på settet.

Tidligere i år ble de samboere, i et hus på den engelske landsbygda.

Leslie spilte Yrgitte i «Game of Thrones» frem til 2014, mens Harington har rollen som populære Jon Snow i fantasyserien.