KJÆRESTER: Dette bildet publiserte Truls Svendsen på sin Instagram-profil lørdag, som et spark til Dagbladet som skrev at han var singel. Foto: Faksimile Instagram
KJÆRESTER: Dette bildet publiserte Truls Svendsen på sin Instagram-profil lørdag, som et spark til Dagbladet som skrev at han var singel. Foto: Faksimile Instagram

Truls Svendsen: – Charlotte er en fantastisk kjæreste

Den norske komikeren er ikke lenger singel – slik Dagbladet skulle ha det til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På forsiden av Dagbladet lørdag stod det at «Single Truls Svendsen» syntes det «hadde vært hyggelig med barn».

Men det viser seg å ikke stemme.

Komikeren (45) kontret nemlig med å publisere et bilde på Instagram av den hemmelige kjæresten Charlotte.

«Leste plutselig på forsiden av Dagbladet lørdag at jeg er singel. Det er jo bare tøv, for Charlotte er en fantastisk kjæreste som gjør meg glad», skriver han under bildet.

Hvor lenge de to har vært kjærester, er uvisst. Svendsen vil ikke gi ytterligere kommentarer om forholdet, ifølge VG.

– Rett og slett en bommert

Dagbladet-saken handlet om blant annet dametekke og barn.

– Det hadde selvfølgelig vært hyggelig med barn hvis man er så heldig at man kan få det, men det ligger i så fall til framtida, sa han i avisintervjuet.

Til VG sier Dagbladets magasinredaktør, Karine Østtveit, at forsiden ble trykket opp med en slurvefeil.

– Dette var rett og slett en bommert. Det står ikke i selve intervjuet at Svendsen er singel, så det har gått litt for fort på papirdesken på fredag. Vi oppdaget feilen på lørdag og har vært i kontakt med Svendsen for å beklage, sier Østtveit og ønsker komikeren og kjæresten lykke til med kjærligheten.

Mistet sin store kjærlighet

Svendsen ble i 2009 sammen med journalist Målfrid Hansen, men forholdet tok slutt. I 2014 fortalte komikeren i sitt eget TV-program «Truls - Oppdrag Hurtigruten» om hvordan han mistet sitt livs store kjærlighet. Han ble rett og slett for selvopptatt av kjendistilværelsen.

– For noen år siden opplevde jeg at jeg jobben min tok en ny og spennende retning. En jobb jeg rett og slett elsker. Men så spennende var det at jeg glemte dem rundt meg og jeg mistet min store kjærlighet. En person som støttet meg i alt jeg gjorde. For oppi det hele glemte jeg to ting: Å fortelle hvor glad jeg var i henne, og ikke minst gi henne det alle mennesker trenger, nemlig å bli sett. Hun så meg, men jeg glemte å se henne, sier Truls fra prekestolen.

Svendsen er for tiden aktuell med TV-programmet «Truls à la Hellstrøm» på TV 2 hvor han reiser verden rundt med kjendiskokken Eyvind Hellstrøm.

Se «Truls à la Hellstrøm» på TV 2 Sumo her.

Her ryker Truls og Hellstrøm i tottene på hverandre