Tutta spilte seg opp i Sør-Korea

Golferen Suzann Pettersen spilte seg opp fra 20.- til delt 14.-plass på siste dag av LPGA-turneringen i sørkoreanske Incheon. Hjemmehåpet Ko Jin-young vant.

Suzann Pettersen, her under U. S. Women's Open i juli. Foto: Elsa/Getty Images/AFP NTERNET

Pettersen lå på en delt 20.-plass etter lørdagens tredjerunde, da på seks under par. Søndag gikk hun den avsluttende runden på 71 slag. Tutta endte på 281 slag totalt og sju under par i turneringen. Det holdt til delt 14.-plass med fire andre spillere.

Ko Jin-young vant på sterke 19 under par, og Sør-Korea tapetserte hele pallen i Incheon. Park Sung-hyun (-17) og Chun In-gee (-16) knep nemlig andre- og tredjeplassen i turneringen.