Riyad Mahrez jubler for scoring mot Swansea i april 2016. Foto: AP Photo/Rui Vieira,
Riyad Mahrez jubler for scoring mot Swansea i april 2016. Foto: AP Photo/Rui Vieira,

Fotballryktene: – Erkerivalene i kamp om Leicester-stjernen

London-rivaler vil hente Leicester-stjerne. Les søndagens fotballrykter her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Riyad Mahrez har lenge vært koblet til større klubber enn Leicester, men 26-åringen har likevel blitt værende hos The Foxes. Interessen rundt mannen fra Algerie skal fortsatt være stor, og i januarvinduet vil både Arsenal og Tottenham punge ut for teknikeren. Det spekuleres i en overgangssum på omlag 300 millioner kroner. Det skriver Mirror.

Mahrez har ennå ikke notert seg for noen scoringer så langt denne sesongen, men har to målgivende pasninger.

Virgil van Dijk har vært koblet til Liverpool i lang tid, men nederlenderen er fortsatt Southampton-spiller. Klopp og co. ønsker seg fortsatt midtstopperen, men konkurransen kan bli tøff. Ifølge Mirror skal også Barcelona være ute etter 26-åringen.

Everton handlet for store pengesummer i sommer, og det kan fortsette i vintervinduet. Ifølge Daily Mail vil klubben bruke godt over 300 millioner kroner på Sporting Lisboas William Carvalho.

Torino-spissen Andrea Belotti har vært linket til en haug med europeiske storklubber, men nå skal angriperen ha fått tilbud om en ny Torino-kontrakt. Det skriver Tuttosport.

Hatem Ben Arfa er langt ute i PSG-kulden og har ikke vært involvert så langt denne sesongen. Ifølge L'Equipe skal Rennes nå ha ønske om å signere 30-åringen.

For at Gareth Bale skal havne i Manchester United, må David de Gea gå motsatt vei. Ifølge Mirror skal Real Madrid ha gitt Manchester-klubben denne beskjeden.

Ronald Koemans Everton-jobb henger i en tynn tråd, og engelske aviser har allerede lenge spekulert i hvem som eventuelt vil erstatte nederlenderen. The Suns siste forslag er Newcastle-sjef Rafa Benitez.

Både Mesut Özil og Alexis Sánchez har kontrakter som går ut til sommeren. Nå skriver Daily Star at Arsenal har bestemt seg for å selge minst én av dem i løpet av januar. Det skal ikke være konkret interesse for Özil, men både PSG og Manchester City skal fortsatt være svært interesserte i Sánchez.

Manchester Citys Benjamin Mendy må belage seg på et langt skadeopphold, og dermed er Pep Guardiola ute etter en ny venstreback. Ifølge The Sun er Southamptons Ryan Bertrand en het kandidat.