Fotballryktene: – Storklubb jakter Martin Ødegaard

Martin Ødegaards imponerende prestasjoner blir lagt merke til i La Liga. Les dagens fotballrykter!

Martin Ødegaard kom til Heerenveen i januar og skal spille der ut inneværende sesong. Til sommeren kan det norske stortalentet bli sendt på et nytt utlån, for nettstedet El Gol Digital melder at Valencia ønsker å sikre seg Ødegaard på en låneavtale som strekker seg over to år.

Se hvordan Martin Ødegaard og resten av det norske U21-landslaget lekte seg med Tyskland i videovinduet øverst!

Real Madrid og Valencia skal ikke ha det beste forholdet etter at sistnevnte solgte David Villa til hovedstadslagets erkerival Barcelona sommeren 2010, men Valencia-eier Peter Lim skal ha et godt forhold til flere sentrale skikkelser i Real Madrid.

Det skal være ønskelig å få spilleren tilbake til spansk fotball, etter at 18-åringen fra Drammen har vist at han tar nivået i Nederland. John Carew er den eneste nordmannen med obligatoriske kamper for Valencia. Dag Alexander Olsen var også innom klubben og fikk spille treningskamper.

Valencia har vunnet La Liga sju ganger, senest under Rafa Benítez i 2004. På starten av 2000-tallet tapte klubben to Mesterliga-finaler. Denne sesongen står Valencia med 15 poeng etter sju kamper og ligger på tredjeplass.

Real Madrid er ute etter Dele Alli, som kommer til å sette høye krav til Tottenham når kontrakten skal forlenges, skriver Daily Mail. Ifølge The Sun ønsker Alli å øke ukelønnen fra 560.000 kroner til 1,8 millioner kroner.

Philippe Coutinho kan også være på vei til La Liga, for Liverpools lille brasilianer topper fremdeles ønskelisten til Barcelona, skriver Marca. Juvetus kommer til å prøve seg på Emre Can når kontrakten på Liverpools midtbanespiller går ut neste sommer, melder Calciomercato.

Liverpool kommer til å ta opp sommerens interesse for Thomas Lemar, som allerede er ønsket av Arsenal, melder Daily Mirror.

Guerin Sportivo skriver at Arsenal følger med på Napolis forsvarsspiller Nikola Maksimovic, og at en overgang kan skje allerede i januar.

Bacary Sagna er fortsatt uten klubb etter at han ble frigitt av Manchester City, men den franske høyrebacken kommer ikke til å takke ja til tilbudet fra Leicester. 34-åringen ønsker seg i stedet til Milan, ifølge Leicester Mercury.

Den unge Manchester United-målvakten Dean Henderson er ønsket avblant andre Arsenal, Tottenham, Chelsea, Watford, Stoke, West Brom og Southampton, melder Daily Mirror.