UNØDVENDIG: Mauricio Pochettino klarer ikke å forstå hvorfor Pep Guardiola måtte si det han sa etter seieren mot Chelsea.
UNØDVENDIG: Mauricio Pochettino klarer ikke å forstå hvorfor Pep Guardiola måtte si det han sa etter seieren mot Chelsea. Foto: Dave Thompson

Pochettino går knallhardt ut mot Guardiola: – Respektløst

Manchester City-manageren blir kritisert etter han omtalte Tottenham som «The Harry Kane team».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Etter seieren mot Chelsea like før landslagspausen, uttalte Pep Guardiola at han hadde tre utfordrere til tittelen, skriver Telegraph.

Manchester United, Chelsea og «The Harry Kane team».

At Tottenham bare handler om Harry Kane, var en uttalelse Maruicio Pochettino likte svært dårlig. Under fredagens pressekonferanse slo han knallhardt tilbake mot Guardiola.

– Mange mente at det han sa var trist og respektløst overfor klubben vår. Noen ganger klarer han ikke å forstå rollen sin og være en gentleman. Det påvirket ikke meg personlig, men det var respektløst overfor mange her. Det var vanskelig å forstå, og en unødvendig ting å si, sa Pochettino.

– Guardiola ledet et suksessfullt Barcelona-lag med Lionel Messi på sitt beste, men jeg kalte det aldri for «The Messi team». Jeg sa alltid at det var Barcelona og at det var Pep Guardiolas lag. Jeg mener alle i et suksessfullt lag fortjener anerkjennelse, sa Pochettino, som ledet byrival Espanyol samtidig som Guardiola ledet Barcelona.

Argentineren tror ikke Guardiolas uttalelser kommer til å motivere Tottenham-spillerne.

– Det var bare en trist kommentar og spillerne ler av slikt, men når du er en manager må du holde et høyere nivå enn som så. Slikt er ikke greit i dagens fotball når vi ønsker fair play og respekt, siteres Pochettino.

Tottenham-manageren avviser imidlertid at det er vondt blod mellom dem, selv om han fortsatt ikke har hørt fra managerkollegaen.

– Kanskje han ringer meg etter denne pressekonferansen. Det er jeg sikker på at han gjør med glede, og det gjør jeg også.