Fotballryktene: – Ny kamp om den franske stjernespilleren

Monaco-vingen Thomas Lemar er fortsatt het på overgangsmarkedet. Les dagens fotballryker!

Arsenal og Liverpool kjempet om underskriften til Thomas Lemar på tampen av sommerens overgangsvindu. Daily Mirror skriver at Premier League-gigantene kommer til å ta opp interessen for den franske kantspilleren neste år.

Det er imidlertid liten sjanse for å få til en overgang i januar, skal vi tro visepresident i Monaco, Vadim Vasilyev. Lemar kan i stedet gå til engelsk fotball til sommeren.

Se Thomas Lemars to mål for Frankrike mot Nederland i august i Sportsnyhetene i videovinduet!

Tottenham mistet høyreback Kyle Walker til Manchester City i sommer. Nå kan venstreback Danny Rose gå til Manchester United for 560 millioner kroner, melder The Sun.

Alexis Sánchez er inne i sine siste måneder av kontrakten med Arsenal, og i januar kan han signere for Manchester City for så lite som 220 millioner kroner, ifølge Daily Mirror.

Chelsea kommer til å sende speidere på neste ukes Europaliga-oppgjør mellom Arsenal og Røde Stjerne for å se nærmere på serbernes angriper Richmond Boakye, skriver Daily Mail. Samtidig vurderer Chelsea å låne ut 20 år gamle Charly Musonda, melder London Evening Standard.

Manchester City kan komme til å prøve seg på Lionel Messi, men argentineren ønsker å bli værende i Barcelona, sier Sergio Agüero til TyC Sports. L'Ara skriver at Messi kan få en bonus på nesten 900 millioner kroner for å signere en kontraktsforlengelse med Barcelona.

Tidligere Manchester United-manager David Moyes er åpen for å snakke om den ledige jobben som landslagssjef for Skottland, skriver The Sun. Gordon Strachan var nylig ferdig i stillingen.

Grzegorz Krychowiaks overgang fra Paris Saint-Germain til West Bromwich kan bli gjort permanent, melder Le10 Sport. Den polske midtbanespilleren har imponert under Tony Pulis i sesonginnledningen.

Høyrebacken Bacary Sagna står fortsatt uten klubb etter at kontrakten med Manchester City gikk ut i sommer, men nå kan Leicester komme med et kontraktstilbud til franskmannen, ifølge Leicester Mercury.

Dersom ikke Ellis Short har klart å selge Sunderland AFC innen overgangsvinduet åpner i januar, kan nøkkelspillere som Lamine Koné, Jack Rodwell og Didier Ndong bli solgt, skriver Nothern Echo.

Didier Dechamps er i samtaler med Det franske fotballforbundet om en forlengelse av kontrakten, melder L'Équipe.