KAN UTGJØRE FORSKJELLEN: Både Marcus Rashford (bak) og Philippe Coutinho kan få nøkkelroller i storkampen på Anfield lørdag.
KAN UTGJØRE FORSKJELLEN: Både Marcus Rashford (bak) og Philippe Coutinho kan få nøkkelroller i storkampen på Anfield lørdag. Foto: Dave Thompson

TV 2S premier league-podkast

Disse blir med i Liverpool/ManUtd XI

Hør spesialepisode av PL-podkasten før Liverpool-Manchester United.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Du finner Premier League-podkasten på iTunes og Spotify - eller søk opp
«TV 2 - Premier League-podkast».

Klikk her for å lytte i Soundcloud.

En ny landslagspause er over - Premier League er tilbake til helgen! Og ikke bare det, på lørdag venter et av sesongens høydepunkter for mange når Liverpool tar imot Manchester United på Anfield.

I den forbindelse har vi spilt inn en spesialepisode, der gjestene John Arne Riise (339 kamper for Liverpool) og Ken Wasenius-Nilsen fra podkasten «United We Podkast» varmer opp til det mange ser for seg kommer til å bli et drama av ypperste merke.

Hør spesialepisoden under!

I tillegg har vi spilt en episode med John Arne Riise. Mannen med en av norsk fotballhistories mest imponerende karrierer - en karriere han forteller om opp- og nedturene fra i sin splitter nye biografi. Det blir naturlig nok mye prat om Liverpool-tiden, men også om tiden under Felix Magaths Fulham-regime. Riise forteller nemlig at tyskeren samlet laget i hotellbaren før hver (!) bortekamp for å drikke øl.

– Noen trodde at det kunne være en test, og var redd for å sparken om de drakk. Men etter hvert skjønte vi at det var det han ønsket, så flere spillere tok seg et par øl. Dette var noe vi måtte gjøre på hotellet hver kveld før bortekamp, forteller Riise.

Podkasten kan du høre ved å aktivere sendingen nedenfor.

Har du innspill til hva vi bør prate om? Gjester som bør få taletid? Bruk #2PLpod på Twitter, eller send mail til gbd@tv2.no