Tapte i Tautrekking:

Karoline måtte forlate Farmen: – Jeg skjønner ikke hvorfor de oppfører seg sånn

FLOSTERØYA: Karoline Røed (30) måtte reise hjem fra Sandvika gård, og det er én ting hun angrer på.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var stor dramatikk på Farmen-gården da Eunike Hoksrød (39) møtte Karoline Røed (30) til tvekamp.

Andrekjempen Karoline valgte tautrekking som gren, og det ble en lang og hard kamp for dem begge. Men da de hadde holdt på en stund, ble det klart at Eunike hadde mest krefter å by på – og Karoline måtte til slutt se seg slått.

Trodde hun skulle vinne

Den personlige treneren fra Oslo hadde stor tro på at hun skulle slå Eunike – men slik gikk det ikke.

– Jeg trodde absolutt at jeg kom til å slå Eunike. Jeg visste at det kom til å bli en hard kamp, men jeg trodde jeg kom til å ha et overtak. Den gangen var det viljen og hjertet som vant over fysisk styrke, og det føles helt OK, sier Karoline Røed til TV 2 like etter tvekamptapet.

– Det er nesten en ære å tape for Eunike i tautrekking, legger hun til.

Leit å ta farvel med Amalie

Etter kun to uker på gården må utfordreren dermed ta med seg sekken og dra tilbake til livet i 2017. Ekstra tøft var det å ta farvel med Amalie Snøløs (21), som hun har kommet svært tett på da hun kom inn som utfordrer på gården.

I KAMP: Karoline Røed (30) valgte tautrekking mot Eunike Hoksrød (39). Foto: Alex Iversen / TV 2
I KAMP: Karoline Røed (30) valgte tautrekking mot Eunike Hoksrød (39). Foto: Alex Iversen / TV 2

– Det var veldig leit å si hadet til Amalie. Vi ble fort veldig godt kjent. Særlig den siste uken har både hun og jeg hatt det veldig tøft. Jeg støttet meg veldig på henne da jeg hadde det vanskelig. Og hun unnlot å velge meg som førstekjempe, selv om alle andre ville at jeg skulle være det, forteller Karoline til TV 2.

– Hvorfor var den siste uka så vanskelig for deg?

– Det har vært kjipt. Selv om jeg vet at det ikke er personlig, så er det ikke hyggelig at alle vil sende deg hjem. Og måten folk snakket til hverandre på, hører ikke hjemme noe sted. Det er snakking, bakvaskelser og løgner. Jeg skjønner ikke hvorfor de oppfører seg sånn, sier Karoline.

MÅTTE TA FARVEL: Amalie Snøløs (21) og Karoline Røed (30) ble kjapt gode venner på Farmen. Foto: Skjermdump/TV 2
MÅTTE TA FARVEL: Amalie Snøløs (21) og Karoline Røed (30) ble kjapt gode venner på Farmen. Foto: Skjermdump/TV 2

– Skulle sagt ifra

– Det er en konkurranse, selvfølgelig, men det er måten det blir gjort på. Det har blitt sagt mange stygge, personlige ting, sier Karoline.

Selv føler hun at hun lot det meste gå inn det ene øret, og ut det andre øret. Det var en strategi hun hadde for å få bli værende på gården. Men nå skulle hun ønske at hun hadde sagt ifra:

– Jeg angrer på at jeg ikke sa dem imot tidligere. At jeg ikke ga beskjed om at man ikke snakker sånn til meg. Jeg skulle tatt det der og da. De siste dagene gjorde jeg det – men da var det for sent, sier hun.

I KAMP: Programleder Gaute Grøtta Grav følger med mens Karoline Røed (30) og Eunike Hoksrød (39) kjempet i tautrekking. Foto: Alex Iversen / TV 2.
I KAMP: Programleder Gaute Grøtta Grav følger med mens Karoline Røed (30) og Eunike Hoksrød (39) kjempet i tautrekking. Foto: Alex Iversen / TV 2.

Kariannes unnskyldning

Men det var ikke bare avskjeden med Amalie som ble tøff.

Da Karoline skulle gå, hadde Karianne noe hun ville si – hun hadde nemlig en unnskyldning hun ønsket å komme med:

Forrige uke var det utfordrer Bjørn-Erik Fatnes (22) som tapte tvekampen mot Halvor Sveen (49) og måtte forlate Farmen. Det er nå syv deltakere som fortsatt er igjen på gården og kjemper om å vinne en hytte og en bil.

Se «Farmen» på TV 2 mandag, onsdag og søndag. Du kan også se programmet på TV 2 Sumo.

.


Lik TV 2 Underholdning på Facebook