– Når du spiller for Norge, så går du ikke av fordi skulderen hopper ut

Kristoffer Ajer fikk skulderen ut av ledd, men spilte videre mot Tyskland.

Kristoffer Ajer måtte gå av banen med et kvarter igjen mot Tyskland, men kom tilbake og var med på å sikre 3-1-seieren. Pausen skyldtes en skulder ute av ledd.

Kun tre minutter etter at Morten Thorsby satte spikeren i kista med sitt annet mål for kvelden i 3-1-seieren mot Tyskland, ble Kristoffer Ajer liggende etter en duell på en corner i egen 16-meter.

Stopperkjempen fikk skulderen iset ned. Han reiste seg og tok en tur ut, før han entret banen igjen. Han måtte være med å kjempe inn Norges første trepoenger i EM-kvalifiseringen. Etter kampen avslørte Ajer at det var skulderen som hoppet ut av ledd.

– Når du spiller for Norge, går det en faen i deg. Skulderen hoppet ut litt, men jeg fikk dratt den på plass, og da er det greit, sa Ajer til NTB.

– Gjør vondt

– De kulene de ligger i er litt åpne, og da faller de enkelt ut, og det gjorde de i dag. Da må du bare dra den på plass og komme deg ut på banen, la Celtic-spilleren til.

– Gjør det ikke vondt?

– Det gjør vondt nå, og er vondt i morgen, så går det over om noen dager, svarte 19-åringen.

Ajer er blant de første som går i krigen for Norge, og er av mange spådd som framtidig A-landslagskaptein.

Stengte igjen

– Når du spiller for Norge, så går du ikke av fordi skulderen hopper ut. Det nekter jeg å gjøre. Det betyr mye å spille for Norge, smilte Ajer.

Unggutten lot seg ikke skremme av Tyskland-spillernes merittliste, og var med på å stenge igjen foran keeper Sondre Rossbach etter at Cedric Teuchert sendte Tyskland i ledelsen i første omgang.

– Det er Bundesliga-kamper og A-lagskamper, men når vi spiller som vi gjør og ikke stresser for mye, så har vi offensive spillere som kan score masse mål. Og så synes jeg vi forsvarer oss veldig bra. De slår inn mange innlegg og er tunge i lufta, men jeg synes de rundt meg gjør det helt fantastisk, sa Ajer.

(©NTB)