TV 2 Sporten ARRANGERER DIGITALT MESTERMØTE

Liverpool- og Manchester United-supporterne møtes i landsdekkende FIFA-duell

MER ENN EN FOTBALLKAMP: Det er ikke bare mellom Phil Jones (t.v.) og Roberto Firmino det smeller denne uken.
MER ENN EN FOTBALLKAMP: Det er ikke bare mellom Phil Jones (t.v.) og Roberto Firmino det smeller denne uken. Foto: Oli Scarff
Varm opp til lørdagens storkamp på Anfield med supporterduell på TV-skjermen!
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lørdag spilles sesongens største kamp i Premier League. Tungvektermøtene mellom Liverpool og Manchester United er den første supporterne ser etter når terminlisten kommer - og nå er det første oppgjøret bare noen få dager unna.

I fjor arrangerte TV 2 supporterkamp mellom lagenes supportere i Bergen og vi ønsker å gjøre et lignende stunt i år. For å korte ned ventetiden inviterer TV 2 derfor i samarbeid med supporterklubbene til Manchester United og Liverpool deg til å forsvare ditt lags ære i FIFA 18.

– Manchester United og Liverpool har de desidert største supporterklubbene i landet og vi liker å finne på ting sammen med dem når lagene møtes. I fjor arrangerte vi tv-sendte kamper utenfor Brann Stadion, men i år vil vi ikke at geografien skal være en hindring. Derfor falt valget på en Fifa-duell, sier TV 2 Sportens redaksjonsleder for livesport Eystein Thue.

Målet er at vi skal få unnagjort så mange kamper som mulig mellom United og Liverpool de neste dagene, hvor vi til slutt skal ha kåret den supporterskaren som er aller best i FIFA 18. Man kan melde seg på helt frem til fredag.

Og de norske supporterklubbene oppfordrer sine medlemmer til å finne fram stikkene.

SUPPORTERDUELLER UTENOM DET VANLIGE: Det er ikke første gang TV 2 Sporten arrangerer møter mellom Liverpool- og ManUtd-fansen. I 2016 ble det spilt supporterkamper i Bergen. (Foto: TV 2)
SUPPORTERDUELLER UTENOM DET VANLIGE: Det er ikke første gang TV 2 Sporten arrangerer møter mellom Liverpool- og ManUtd-fansen. I 2016 ble det spilt supporterkamper i Bergen. (Foto: TV 2)

- Kampene mot Manchester United skaper alltid stort engasjement blant medlemmene våre. Supporterdueller som dette er alltid populært. Vi håper mange Liverpool-supportere melder seg på og sørger for helrød FIFA-seier, sier Tore Hansen, daglig leder i LFCSCN.

De rød djevlene stemmer i:

- Vi i supporterklubben til Manchester United synes det er flott med slike initiativ fra TV 2. Opplegget i fjor med kampene var en suksess og vi håper at så mange som mulig av våre fans melder seg på og deltar, sier Bernt Hjørnevik.

Så hvordan kan du bli en del av supporterduellen? Følg oppskriften lenger nede (Reglene finner du helt i bunn).

Send en mail til fifa@tv2.no som inneholder infoen under. Du blir kontaktet av oss i TV 2 Sporten så fort din motstander er klar:

  • Ditt navn
  • Alder
  • Mailadresse
  • Telefon
  • Adresse
  • Om du heier på United eller Liverpool
  • Konsoll (Play Station 4 eller X-Box)
  • Brukernavn på Playstation Network/X-Box Live

Turneringsreglene er som følger:

1 TURNERINGEN
1.1 Kampen skal alltid være Liverpool mot Manchester United
1.2 Hvis ikke annet avtales: Liverpool spiller hjemme og Manchester United har på seg bortedrakter

1.3 Begge lag er ansvarlig for å ta kontakt med oppsatt motstander for å avtale kamptidspunkt
1.4 Begge lag har mulighet til å avtale avvik fra reglene, men ved uenighet må man bruke standardreglene under her
1.5 Vinnende lag har ansvaret for å melde resultat tilbake til TV 2 (fifa@tv2.no) med skjermdump/bilde av resultat med tapende lag på kopi av mailen. Bildet bør inneholde begge spillernes brukernavn.

2 SPILLINNSTILLINGER
2.1 Vanskelighetsnivå: Profesjonell
2.2 Kamplengde: 4 minutter per omgang – hvis ikke annet avtales mellom partene
2.3 Dommer: Tilfeldig
2.4 Spillhastighet: Default
2.5 Ball: Standard
2.6.1 Kameravinkel: standard
2.6.2 Kamerahøyde: standard

3 ØVRIGE REGLER
3.1 Skader: Av
3.2 Offside: På
3.3 Kort: På
3.4 Hands: Av

4 FAIR PLAY
4.1 Det oppfordres til fair play.

POPULÆRT SPILL I NY DRAKT: Spillet det skal konkurreres i er FIFA 18, den nyeste versjonen av EA SPORTS-suksessen som fenger fotballinteresserte over hele verden. Foto: EA SPORTS
POPULÆRT SPILL I NY DRAKT: Spillet det skal konkurreres i er FIFA 18, den nyeste versjonen av EA SPORTS-suksessen som fenger fotballinteresserte over hele verden. Foto: EA SPORTS
Lik TV 2 Sporten på Facebook