SKIFTER IDRETT - IGJEN: Conor McGregor.
SKIFTER IDRETT - IGJEN: Conor McGregor. Foto: Ethan Miller

Nå skal Conor McGregor bli wrestling-stjerne (!)

Han byttet ut UFC med boksing - og ble slått. Nå er Conor McGregor i ferd med å hoppe videre i kampsportverden.

Neste stopp er ifølge den britiske tabloiden The Sun intet mindre enn sirkussporten wrestling.

Avisen har vært først med de fleste nyhetene rundt irens påfunn det siste året. Dermed er det høyst troverdig at McGregor nå har staket seg ut sitt neste mål i karrieren.

The Sun skriver at McGregor og hans entourage, som opprinnelig drev med MMA, har pekt seg ut WWEs Wrestlemania extravaganza i april neste år. Planen er å gå i ringen mot en av kampsportens største stjerner.

LEGENDE: Dwayne Johnson, aka
LEGENDE: Dwayne Johnson, aka "The Rock, er blant wrestlings største stjerner. Nå ønsker Conor McGregor å følge i samme manns fotspor. Foto: Kevork Djansezian

Det skal være snakk om samme avtale Dublin-fødte McGregor inngikk med Floyd Mayweather i august. Altså én kamp for å skape mest mulig oppmerksomhet.

Den gang endte det med tap i bokseringen. Utfallet i wrestling er selvsagt mer åpent, da WWE ikke kan kalles idrett i klassisk forstand.

29-åringen er uttalt fan av wrestling og skal ha et brennende ønske om å gå en kamp selv.

– Conor er en stor fan av wrestling. Han har utviklet hele sin personlighet på scenen ved å se på folk som Ric Flair og The Rock, sier en kilde til The Sun.

Kampen er ennå ikke ferdig avtalt, men mye tyder på at McGregor går i wrestlingringen i april.

– WWE har ønsket seg McGregor lenge, men det har aldri helt passet. Men det ser ut til at det kan skje nå, sier den samme kilden til avisen.

SIRKUS: WWE-stjernen Seth feirer seier i Zenith Arena i mai i år. Neste år kan Conor McGregor innta samme scene.
SIRKUS: WWE-stjernen Seth feirer seier i Zenith Arena i mai i år. Neste år kan Conor McGregor innta samme scene. Foto: Philippe Huguen