MANCHESTER UNITED-AKTUELL: Eintracht Frankfurt-spiller Mijat Gacinovic.
MANCHESTER UNITED-AKTUELL: Eintracht Frankfurt-spiller Mijat Gacinovic. Foto: Joe Klamar

Fotballryktene: – Mourinho speidet på serbisk stortalent

Manchester United-manageren brukte landslagspausen til å speide i Østerrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

José Mourinho var til stede da Østerrike slo Serbia i VM-kvalifiseringen forrige fredag. Der så han nærmere på den serbiske vingen Mijat Gacinovic, skriver Mirror.

Gacinovic spiller for Eintracht Frankfurt, og skal ha havnet i Mourinhos søkelys etter et tips fra Nemanja Matic. Arsenal og Bayern München følger også med på situasjonen.

Manchester United skal også ha et håp om å hente Tottenham-back Danny Rose i januar, hevder Tuttomercato. Der får de røde djevlene konkurranse fra Chelsea.

Antoine Griezmann har en utkjøpsklausul på om lag 900 millioner kroner neste sommer. Den øker imidlertid til 1,8 milliarder kroner etter sommeren, og det har ikke Barcelona tenkt til å sitte og se på. De håper den franske stjernen kan bli en fullverdig erstatter for Neymar neste sommer, melder Mundo Deportivo.

Leicester-spiss Islam Slimani kan være på vei til Watford. Marco Silva, som han jobbet med da han spilte for Sporting Lisboa, skal ha diskutert en avtale med spissen, melder Watford Observer.

Marca skriver at Manchester City har fått fornyet tro på å hente Lionel Messi ettersom superstjernen fortsatt ikke har signert en ny kontrakt. Pep Guardiola vurderer et bud på om lag 3,5 milliarder kroner i januar.

De lyseblå fra Manchester kommer også til å forsøke seg på Faouzi Ghoulam, som er kontraktløs neste sommer. Napoli-backen er tiltenkt som en erstatter for langtidsskadede Benjamin Mendy, hevder The Sun.

Olivier Giroud fortalte til den franske TV-kanalen Canal Plus at han var svært nær en overgang til Everton denne sommeren, men at han er fornøyd med valget han tok, skriver Sky Sports.