Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Freeskieren Tiril Sjåstad Christiansen måtte tidligere i år se X Games Norway fra sidelinjen grunnet en kneskade som ødela sesongen.

Men det var ikke bare X Games Sjåstad Christiansen tittet på i vinter. Under øvelsene i Hafjell møtte 22-åringen Stian Lauritzen.

– Han falt pladask

Nå bekrefter freeski-stjerna overfor TV 2 at hun har funnet lykken med Grimstad-gutten, som jobber som personlig trener og osteopat for snowboardlandslaget.

– Stian og jeg møttes gjennom snowboardlandslaget som han jobber tett med. Det føles som vi har vært sammen i ti år.

– Han falt pladask. Han sier jeg lurte han trill rundt. Jeg er kanskje litt enig i det, flirer hun.

Paret har nå vært sammen i fire månder, og samme dag som TV 2 ringer skal Sjåstad Christiansen møte «svigerfar» Dag Otto Lauritzen for første gang.

– Det blir spennende. Stian og jeg skal ned til Grimstad for å møte foreldrene hans. Jeg har tidligere møtt moren, men ikke Dag Otto.

– Jeg tipper det blir litt trening der nede, men jeg får se om jeg tør å bli med på en sykkeltur, sier hun.

This one 🤤

Et innlegg delt av Tiril Sjåstad Christiansen (@tiril)

X Games-gull

Sjåstad Christiansen vant sammenlagtseieren i verdenscupen i 2016.

Like før ble det dobbelt norsk på hjemmebane da X Games ble arrangert på Tøyen i Oslo. 22-åringen kom øverst på pallen under Big Air-finalen.

– Dette er den villeste dagen i mitt liv! Jeg klarer ikke å holde tårene inne! Det har vært en helt vanvittig uke, med både familie og venner her, sa en overlykkelig Sjåstad Christiansen til TV 2.