Fellaini ute i flere uker

Manchester Uniteds midtbanemann Marouane Fellaini (29) er satt på sidelinjen i flere uker etter kneskaden han pådro seg i Belgias 4-3-seier over Bosnia-Hercegovina.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se målene fra kampen og Fellainis skade øverst.

Det opplyser Belgias fotballforbund på Twitter. Etter en undersøkelse ble det påvist at Fellaini har en leddbåndsskade i venstre kne.

United-profilen måtte gå av banen i Sarajevo etter en drøy halvtime.

Skaden er svært dårlig nytt for José Mourinho. Fellaini har fått mye ros fra Manchester United-manageren den siste tiden. Midtbanespilleren var nok en del av portugiserens plan til kommende helgs vriene bortekamp mot Liverpool på TV 2 Sport Premium. Nå må Mourinho se etter alternativer.

Etter oppgjøret på Anfield er Uniteds resterende oktoberkamper mot Benfica i Mesterligaen (18. og 31.), Huddersfield (21.), Swansea (24.) og Tottenham (28.).

Manchester United mangler fra før Paul Pogba. Den franske midtbanespilleren har vært ute med en lårskade i snart en måned, og det er fortsatt ikke klart når han er tilbake.

Britiske medier mener det tidligst kan skje i november. United har vært svært tilbakeholdne rundt Pogbas skadeomfang. Michael Carrick er også skadet, mens spissen Romelu Lukaku også har slitt med skade den siste uken.

(©NTB)