Fellaini ute i flere uker

Manchester Uniteds midtbanemann Marouane Fellaini (29) er satt på sidelinjen i flere uker etter kneskaden han pådro seg i Belgias 4-3-seier over Bosnia-Hercegovina.

Se målene fra kampen og Fellainis skade øverst.

Det opplyser Belgias fotballforbund på Twitter. Etter en undersøkelse ble det påvist at Fellaini har en leddbåndsskade i venstre kne.

United-profilen måtte gå av banen i Sarajevo etter en drøy halvtime.

Skaden er svært dårlig nytt for José Mourinho. Fellaini har fått mye ros fra Manchester United-manageren den siste tiden. Midtbanespilleren var nok en del av portugiserens plan til kommende helgs vriene bortekamp mot Liverpool på TV 2 Sport Premium. Nå må Mourinho se etter alternativer.

Etter oppgjøret på Anfield er Uniteds resterende oktoberkamper mot Benfica i Mesterligaen (18. og 31.), Huddersfield (21.), Swansea (24.) og Tottenham (28.).

Manchester United mangler fra før Paul Pogba. Den franske midtbanespilleren har vært ute med en lårskade i snart en måned, og det er fortsatt ikke klart når han er tilbake.

Britiske medier mener det tidligst kan skje i november. United har vært svært tilbakeholdne rundt Pogbas skadeomfang. Michael Carrick er også skadet, mens spissen Romelu Lukaku også har slitt med skade den siste uken.

(©NTB)