Elleville jubelscener da overtidsmål sendte Costa Rica til VM

En scoring i det 94. minutt sikret Costa Rica 1-1 hjemme mot Honduras lørdag. Det ene poenget var nok til å løse ut billett til neste års fotball-VM i Russland.

Se målet og de fantastiske jubelscenene i videovinduet øverst!

Fire minutter på overtid headet Kendall Waston inn utligningen som ga ellevill jubel på Costa Ricas nasjonalarena i hovedstaden San José. Han scoret på et innlegg fra Bryan Ruiz.

Hjemmelaget kom til lørdagens kamp vel vitende om at ett poeng ville være nok til å sikre VM-plassen. Men gjestene fra Honduras var svært nær å utsette festen.

Eddie Hernandez' fulltreffer etter 66 minutter så lenge ut til å bli oppgjørets eneste. Honduras, som selv kjemper innbitt om å ta seg til VM, måtte til slutt se en viktig borteseier glippe helt på tampen.

Fra før var Mexico allerede klar for VM fra Concacaf-regionen. Tabelltreer USA besitter den siste plassen som gir direkte avansement til neste års sluttspill. Amerikanerne har tolv poeng mot Panamas og Honduras ti før tirsdagens siste kamper.

USA møter da Trinidad og Tobago, mens Panama tar imot Costa Rica. Honduras skal spille hjemme mot Mexico. Fjerdeplassen gir omspill mot enten Australia eller Syria fra Asias VM-kvalifisering.