PÅ VENT: Emre Can har foreløpig ikke skrevet under en ny kontrakt med Liverpool.
PÅ VENT: Emre Can har foreløpig ikke skrevet under en ny kontrakt med Liverpool. Foto: Carl Recine

Fotballryktene: – Kan være på vei til Manchester United

Emre Can til Manchester United? Thibaut Cortouis til Real Madrid? Dette er dagens fotballrykter!

Emre Can har ennå ikke signert ny kontrakt med Liverpool, og problemet skal være at tyskeren insisterer på å ha en utkjøpsklausul i kontrakten. Det har lenge blitt rapportert at Juventus føler midtbanespillerens situasjon nøye i håp om å hente tilby ham en kontrakt i januar.

Men nå hevder Talksport at Manchester United også har fått øynene opp for 23-åringen, og at de vurderer å kuppe Can gratis fra erkerivalen.

Ifølge Calcio Mercato skal Manchester United være interessert i å hente Napolis belgiske stjernespiller Dries Mertens (30). Angriperen har vært strålende i Serie A de siste sesongene og Mourinho sies å være en stor fan.

Thibaut Courtois (25) nekter å signere ny kontrakt med Chelsea, hevder Marca. Grunnen skal være at han ønsker seg en overgang til Real Madrid. Belgierens kontrakt med Chelsea går ut i 2019.

Tottenham føler seg sikre på at Dele Alli vil skrive under på en ny og forbedret kontrakt, skriver Telegraph. Alli er for tiden gjenstand for en drakamp mellom flere superagenter og Spurs ønsker å binde ham opp før han kan bli påvirket. Den nye avtalen skal gi 21-åringen rundt 800 000 kroner i uken.

Spanske Super Delporte hevder at Manchester United ønsker å signere fjorten år gamle Harvey Neville, sønn av tidligere United-spiller Phil Neville. Tenåringen spiller for tiden på Valencias ungdomslag, klubben faren hvor faren var assistenttrener i 2015.

Crystal Palace har ennå ikke scoret mål i sesongens Premier League. Nå skriver Croydon Advertiser at Roy Hodgson ser til Tyrkia og Istanbul for å få bukt med måltørken. Palace skal nemlig være interesserte i å hente Besiktas-spiss Cenk Tosun (26) til Sør-London. Han skal være tilgjengelig for rundt 220 millioner kroner.

Inter snuser på Dortmunds skadeforfulgte stjernespiller Marco Reus, hevder Transfermarketweb. Tyskeren er for tiden skadet og vil tidligst være tilbake i januar.