Det engelske fotballforbundet (FA) frykter flere av landets mest talentfulle spillere skal bytte landslag, skriver The Telegraph.

Nigeria er svært nær ved å sikre seg plass i neste års VM-sluttspill i Russland, og de kan dermed tilby en plass i VM-troppen til noen av de mest lovende spillerne på engelske ungdomslandslag.

Det inkluderer blant andre Chelseas Tammy Abraham, Liverpool-duoen Dominic Solanke og Sheyi Ojo, Josh Onomah fra Tottenham og Everton-spiller Ademola Lookman, som alle er toneangivende på sine ungdomslandslag, men som har nigeriansk bakgrunn og dermed også kan representere Nigeria.

Se Abrahams første Premier League-mål i videovinduet øverst!

Så fort en spiller har spilt en obligatorisk kamp for et seniorlandslaget, er han låst til å spille for det landet resten av karrieren.

– Nigeria prøver å få tak i så mange spillere de klarer, og du kan ikke dømme dem for det, for det er snakk om gode spillere, sier den engelske U21-landslagssjefen Aidy Boothroyd ifølge The Telegraph.

Da det engelske U21-landslaget vant 3-1 over Skottland fredag kveld, var det med den Nigeria-aktuelle trioen Josh Onomah, Tammy Abraham og Dominic Solanke på scoringslisten. Chris Cadden reduserte for øvrig for skottene.

Nigeria har allerede vært i kontakt med Abraham og Ojo, som denne sesongen er utlånt til henholdsvis Swansea og Fulham. Abraham skal være innstilt på å satse på en karriere for England, men Ojo ikke har bestemt seg. Nigeria har også forsøkt å snappe Lookman, men han har takket nei.

Arsenal-spiller Alex Iwobi har allerede bundet seg til å spille for Nigeria. Den tidligere Newcastle-helten Shola Ameobi og nåværende Chelsea-spiller Victor Moses er tidligere engelske ungdomslandslagsspillere som har byttet til Nigeria.

Nigeria kan sikre seg VM-plassen om de slår Zambia lørdag.