Det skriver Ekstrabladet fredag kveld.

Ifølge den danske avisen er funnet gjort ute på havet, og det som er funnet blir transportert til rettsmedisinsk institutt i Danmark.

Det er dykkere som skal ha gjort funnet, skriver avisen.

Politiet vil holde en pressekonferanse lørdag klokken 10 i forbindelse med de nye funnene.

Fant torso - mangler kroppsdeler

Ifølge Extra Bladet vil politiet fredag kveld ikke si hva som er funnet.

Avisen har bilder av en tralle av typen som blir benyttet av sykebiler, som lastes om bord i en varebil. På trallen ligger det noe som er dekket av en grønn presenning.

Fra før er den svenske journalistens torso funnet, men verken hodet eller armer og ben er til nå funnet.

Den danske ubåtkapteinen og oppfinneren er siktet for å ha drept Wall for deretter å ha partert henne under en tur med ubåten Nautilus 10. august.

LETER ETTER SVAR: Kim Wall og Peter Madsen (innfelt) fotografert før turen som endte med at den svenske journalisten forsvant og senere ble funnet drept. Ubåten, som Madsen selv senket, ble hentet opp og undersøkt for spor.
LETER ETTER SVAR: Kim Wall og Peter Madsen (innfelt) fotografert før turen som endte med at den svenske journalisten forsvant og senere ble funnet drept. Ubåten, som Madsen selv senket, ble hentet opp og undersøkt for spor. Foto: TV 2

Han har erkjent at Wall døde om bord i ubåten, men hevder det var en ulykke og at han ikke har partert henne.

Han har innrømmet at han kastet den unge journalisten i havet.

– Fikk panikk

Madsen har forklart at Wall døde da hun fikk en 70 kilo tung stålluke i hodet, og at han i panikk kastet liket over bord av ubåten. Senere senket han ubåten.

Under fengslingsmøtene har Madsen forklart at han festet en stropp rundt kroppen til 30-åringen og festet forskjellige verktøydeler til denne for å lage et slags blybelte, slik at liket skulle synke.

Walls torso ble senere funnet avkledd, men Madsen har forklart at han kun tok av strømpebuksene til 30-åringen fordi tauet han brukte til å heise henne opp, gled av fordi det ikke fikk feste.

Obduksjonsrapporter viser at Wall ble knivstukket i skrittet og i brystet, og rettsmedisinere utelukker at de savnede kroppsdelene kan ha løsnet fra kvinnens kropp på naturlig vis i vannet.