KAN FORSVINNE: Både Mesut Özil og Theo Walcott kan være på vei ut stadionportene.
KAN FORSVINNE: Både Mesut Özil og Theo Walcott kan være på vei ut stadionportene. Foto: Adrian Dennis

Fotballryktene: – Arsenal forbereder ryddesalg i januar

Theo Walcott kan være på vei tilbake til gamleklubben. Og Paris Saint-Germain har iverksatt en Alexis Sanchez-plan. Les dagens fotballrykter!

Arsenal vil selge både Theo Walcott og Mesut Özil i januar, melder Daily Express. For Walcott skal det være gamleklubben Southampton som er mest aktuell. 28-åringen har til gode å starte en Premier League-kamp denne sesongen.

For Özil skal det imidlertid kun være aktuelt å dra til Barcelona, Real Madrid eller Manchester United, hevder Goal. Tyskerens kontrakt går ut etter sesongen, men han kan likevel fornye kontrakten, hevder nettstedet.

Paris Saint-Germain har en plan om å hente Alexis Sanchez når kontrakten hans går ut med Arsenal neste sommer. Samtidig innebærer planen å selge Edinson Cavani, skriver Le Parisien gjengitt i Mirror.

Don Balon melder samtidig at Real Madrid skal være interesserte i Cavani.

Daily Mail hevder at både Tottenham og Liverpool er interesserte i Inters Geoffrey Kondogbia. Franskmannen har ikke vært noen hit i Serie A, men storspiller for tiden på utlån i Valencia. Valencia skal ha en opsjon på å kjøpe den tidligere Monaco-spilleren på rundt 220 millioner kroner, men Premier League-klubbene følger nøye med skulle de velge ikke å benytte seg av den.

Toby Alderweireld har ennå ikke blitt enig med Tottenham om ny kontrakt, men til Sky Sports insisterer belgieren på at han er tilfreds i klubben.

PSGs franske midtbanespiller Adrien Rabiot har ifølge ESPN uttalt at han «ville elsket å spille i Premier League en dag.» Samtidig skal han ha innrømmet at Liverpool var favorittklubben hans da han var yngre.

Oscar ble solgt fra Chelsea til kinesiske Shanghai SIPG i januar etter å ha fått et helt avsindig lønnstilbud. I et intervju gjengitt av Evening Standard innrømmer brasilianeren at han kunne tenke seg å returnere til Premier League og Chelsea om noen år.

Daley Blind kan komme til å forlate Manchester United i januar. Ifølge Talksport er Fenerbache interessert i nederlenderen.