Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Larvik-stjerne Linn-Kristin Riegelhuth Koren er gravid. Sammen med Einar Riegelhuth Koren venter 33-åringen nå sitt andre barn. De har fra før datteren Lotte.

– En av verdens beste
Nyheten betyr at Riegelhuth Koren har spilt sin siste kamp for sesongen, skriver klubben i en pressemelding ifølge Østlandsposten.

– Dette er veldig stort og en gledelig nyhet for oss. Vi går en spennende tid i møte, sier Riegelhuth Koren.

Med 49 scoringer har Riegelhuth Koren overlegen i kampen om toppscorertittelen i Eliteserien. Linn Jørum Sulland er nummer to på listen med 17 færre scoringer.

– Historien forteller alt, hun er en av verdens aller beste i sin posisjon. Sånn sett kommer vi selvsagt til å savne henne, men på en annen side har vi en gjeng som skal ut og prestere. Det å få barn er litt større enn ball, så vi er glade på Linkas vegne og ønsker at alt går bra med henne og familien, sier Larvik-trener Tor Odvar Moen ifølge NTB.

Svele: – Et stort håndballtap
Kantspilleren annonserte i februar at hun gir seg på landslaget etter 13 suksessfylte år. Hun har vunnet to gull og en bronse i OL, i en gull og en bronse i VM, og fem gull og ett sølv i VM. Hun sluttet på 279 landskamper og har scoret hele 971 mål.

Larvik har vunnet tre og tapt to kamper i sesonginnledningen. Ubeseirede Vipers leder Eliteserien.

– De mister sin beste spiller, de med størst erfaring og den som scorer mest mål, sier TV 2s håndballekspert Bent Svele.

– Er det et ekstra hardt slag for Larvik nå som det ser ut til at serien blir jevnere enn på lenge?

– For de første har de mistet ti spillere før sesongen, men i tillegg så er Thea Mørk ute med skade. Tine Stange har også vært ute en stund med skade. Linka har vært kontinuitetsbæreren i laget. Det er bare til å se på toppscorerlisten. Det er klart at dette er et stort håndballtap for Larvik.