KASTET UT: Det gikk heftig for seg da Alex Morgan og flere andre fotballspillere havnet i bar-bråk i Disney World.
KASTET UT: Det gikk heftig for seg da Alex Morgan og flere andre fotballspillere havnet i bar-bråk i Disney World. Foto: Aaron Doster

Fotballstjerne kastet ut av Disney World etter bar-krangel

Alex Morgan er i trøbbel etter opphetet krangel.

Den amerikanske stjernespissen Alex Morgan (28) og to spillere fra MLS-laget Orlando City ble søndag kastet ut av Disneys Epcot Centre i Florida, skriver TMZ.

Morgan og de to andre spillerne ble beskrevet som «verbalt aggressive» av politiet.

Ifølge politirapporten «hylte og skrek» Morgan på en bar i parken. Da hun ble hentet av politiet prøvde Morgan seg med at hun kjente spesialstyrkene i Orlando, men det hjalp lite.

I tillegg til Morgan ble Giles Barnes, Donald Toia og hans kone Courtney kastet ut av parken.

Morgan var en del av en større gruppe som ifølge vitner festet i den britiske delen av Epcot Center. De havnet i krangel med en annen gruppe. Til slutt ble det så ampert at politiet måtte skille dem.

Morgan spiller for Orlando Pride i den øverste divisjonen i kvinneligaen i USA. I fjor var hun utlånt til Ada Hegerbergs Lyon, der hun hjalp klubben til suksess i den hjemlige ligaen samt Mesterligaen.

Donald Toia samt den tidligere WBA-spilleren Barnes kan vente seg en reaksjon fra klubben etter bar-bråket.

– Orlando City-organisasjonen er klar over episoden som skjedde i fornøyelsesparken og avventer offisiell informasjon fra Disney og Orange County Police Department, skriver klubben i en pressemelding.

Annual around the world in 8 hours. No big.

Et innlegg delt av Alex Morgan (@alexmorgan13)