Chelseas toppscorer kan være ute i seks uker

Chelsea må trolig klare seg uten Álvaro Morata i minst seks kamper.

Álvaro Morata var tatt ut i de kommende kampene for det spanske landslaget, men Chelsea-spissen har trukket seg som følge av strekken i låret han pådro seg i lørdagens 0-1-tap for Manchester City.

Det spanske fotballforbundet bekrefter at Morata har en annengrads hamstringskade, og The Guardian skriver at det kan ta mellom fire og seks uker før rekordkjøpet er tilbake på banen.

Se høydepunktene fra Chelsea 0-1-tap for Manchester City i videovinduet øverst!

Morata, som har scoret seks mål på sju kamper siden overgangen fra Real Madrid i sommer, kommer til å miste en rekke viktige kamper for Chelsea. Bare de neste fire ukene spiller London-klubben seks kamper.

Først er det tabelljumbo Crystal Palace som venter, før nøkkelkampen mot Roma i Champions League. Så kommer Premier League-kampene mot Watford, Bournemouth og Manchester United, samt Everton i Ligacupen.

Chelsea-manager Antonio Conte uttalte like etter City-kampen at han forventet at Morata var ute av troppen og kunne fortsette behandlingen hjemme i London, men Det spanske fotballforbundet ønsket å undersøke 24-åringen selv på sykehuset La Moraleja i Madrid.

De neste ukene er Michy Batshuayi eneste friske angriper tilgjengelig for Conte, etter at Diego Costa forrige uke fullførte overgangen tilbake til Atlético Madrid. Chelseas italienske manager valgte imidlertid å spille med Willian på topp etter at Morata måtte ut mot City.

Dani Carvajal og Andrés Iniesta har for øvrig også trukket seg fra den spanske landslagstroppen til kampene mot Albania og Israel. Aritz Aduriz, Álvaro Odriozola og Jonathan Viera er hentet inn som erstattere.