HVEM ER EGENTLIG THEA?: Jakten på Thea kan du følge helt gratis på TV 2 Sumo.
HVEM ER EGENTLIG THEA?: Jakten på Thea kan du følge helt gratis på TV 2 Sumo.

Har du sett denne savnet-plakaten?

«Hvor er Thea?» er TV 2s nye spenningsserie.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Venninnene Liv og Thea har bodd sammen i kollektiv det siste året, men en dag i september returnerer Thea aldri hjem etter en kveld på byen i Oslo.

Liv, spilt av Iben Akerlie, starter en videoblogg for å få hjelp til å finne venninnen, men det tar ikke lang tid før hun finner ut at hun kanskje ikke kjenner Thea så godt som hun trodde.

Se første klipp fra serien her.

Spørsmålet er ikke lenger bare hvor Thea er, men hvem er hun egentlig?

«Hvor er Thea» er TV 2s nye nettbaserte spenningsserie om vennskap, ensomhet og identitet i en moderne, forvirrende og stadig mer fragmentert virkelighet.

– Nå er vi i gang og vi er kjempespent. Det er allerede opprettet fangrupper i Norge og Danmark, og det er kjempegøy at engasjementet startet allerede før serien, sier TV 2s dramasjef Christopher Haug, og legger til:

– Vi håper serien faller i smak og at alle er med i jakten på hvor Thea er.

Serien har en publiseringsstrategi som kan minne om «Skam». Haug sier det er hyggelig å bli sammenlignet med NRK-suksessen, men at «Hvor er Thea?» har flere ulikheter enn likheter.

– Vi kan ikke sammenligne alt med Skam bare det publiseres på en annen måte enn lineært. Dette er noe helt annet enn «Skam», men det er selvsagt alltid hyggelig å bli sammenlignet med noe som er bra – men det er ikke riktig å gjøre, sier han.

På bloggen Hvorerthea.no følger vi Livs jakt etter bestevenninnen. Nesten daglig oppdateres bloggen med nye videoer og bilder der man kan følge etterforskningen.

Hver torsdag fra 5. oktober vil alle klippene sendes som en hel episode på TV 2 og TV 2 Sumo klokken 22.40.