Everton-manager Ronaldo Koeman står i fare for å bli sparket. Nederlenderens navn preget naturligvis engelske aviser etter søndagens hjemmetap for Burnley. Selv sier Koeman at fremtiden ikke lenger er i hans hender.

Samtidig skriver Mirror at West Ham-manager Slaven Bilic har frem til slutten av sesongen på seg til å bevise at han er riktig mann for jobben.

ESPN skriver at Crystal Palace vurderer å hente den tidligere AC Milan-spilleren Alberto Gilardino. 35-åringen er klubbløs for øyeblikket.

Manchester Evening News skriver at Aston Villa ønsker å signere United-stopper Sam Johnstone på permanent basis i januar. 24-åringen har imponert på utlån i Villa denne sesongen.

Vi beveger oss ut i det perifere og kan fortelle at The Sun skriver at den tidligere Arsenal-spilleren Emmanuel Eboue skal blåse liv i karrieren igjen. Han har signert for kypriotiske Turk Ocagi Limassol.

The Sun melder at Liverpool holder Sheffield Uniteds supertalent David Brooks under tett oppsyn. 20-åringen har vist seg frem i Championship og fått oppmerksomheten til flere storklubber. Midtbanespilleren har spilt elleve kamper og levert to målgivende pasninger denne sesongen.

Express skriver at Alexis Sánchez lokkes med en signeringsbonus på 100 millioner kroner dersom han skriver en avtale med PSG i januar som vil resultere i en overgang til sommeren.

Juventus-direktør Beppe Marotta bekrefter at et bud på Emre Can ble avslått av Liverpool i sommer. Nå sier Marotta at de ikke kommer til å prøve å signere ham i januar, ifølge Sky Sports.