Serielederen fikk bank på Lillehammer

Lillehammer banket serieleder Frisk Asker og Manglerud Star satte Sparta ettertrykkelig på plass. Se scoringene fra begge kampene her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Sparta - Lillehammer på TV 2 Sportskanalen og TV 2 Sumo tirsdag kl. 18.50.

Frisk Asker var ubeseiret og suveren serieleder før møtet med Lillehammer søndag. Men rødtrøyene satte serielederen ettertrykkelig på plass med en solid 6-1-seier i Kristins Hall.

TV 2s ishockeyekspert Bjørn Erevik ble imponert over det Lillehammer presterte.

Lillehammer tok kommandoen fra start og ville virkelig vinne denne matchen. De var aggressive over hele banen og ga ikke noe rom til Frisk, sier Erevik.

På spørsmål om Lillehammer kan henge med i toppen helt inn er Erevik ikke i tvil om svaret.

– Det tror jeg absolutt. Mange har kommentert at L.I.K. ikke har god nok kvalitet på backsiden. Men etter åtte serierunder har Lillehammer kun sluppet inn 13 mål. Det er desidert færrest av alle. Om dette fortsetter kommer Lillehammer til å være med helt inn, sier TV 2s ishockeyekspert.

Men samtidig oppfordrer Erevik til edruelighet blant L.I.K.-fansen.

– Lillehammer varierer litt for mye ennå. Denne sesongen har de slått både Storhamar og Frisk, men tapt for Kongsvinger. Uten det tapet hadde de vært serieledere nå. Så stabiliteten må på plass og slike arbeidsuhell må lukes ut. I dag manglet også Frisk fem mann mot et fulltallig Lillehammer. Men fortsetter rødtrøyene slik, så kan de absolutt være helt oppi der, avslutter Erevik.

En annen av TV 2s ishockeyeksperter så kampen mellom Manglerud Star og Sparta i kveld. Geir Hoff var overrasket over det som skjedde i «Garasjen»

– Manglerud Star kriget Sparta i stykker fra start og eide hele kampen. Det var en meget imponerende kamp av MS. 38-19 i skuddstatistikken i favør MS sier mye om hvordan Manglerud dominerte denne kampen. Meget imponerende, sier TV 2s ishockeyekspert.

Se resultater, statistikk og tabell i Get-ligaen her.