Hertha hentet inn Bayerns tomålsledelse - Jarstein får skryt

Rune Almenning Jarstein fikk en bra inngang til landskampene mot San Marino og Nord-Irland. Hertha Berlin klarte 2-2 hjemme mot Bayern München søndag.

GOD KAMP: Robert Lewandowski forsøker å overliste Rune Jarstein, men klarer det ikke. Foto: Odd Andersen

Bayern ga fra seg en 2-0-ledelse. Den kom til etter mål av Mats Hummels og Robert Lewandowski. Jarstein var uten sjanse på noen av scoringene.

Telemarkingen hadde flere viktige inngripener ellers i kampen, og han får mye skryt i avisen Bilds direkterapportering.

Ondrej Duda og Salomon Kalou utlignet for Hertha i løpet av en fem minutters periode i 2. omgang.

Bayern sparket sin hovedtrener Carlo Ancelotti for noen dager siden. Han skal ha fått fem sentrale spillere mot seg, og da var italieneren historie i München.

Hertha kom til kampen etter 0-1-tap borte mot Östersund i europaligaen. Det nederlaget gjorde at tyskerne ble latterliggjort i hjemlig fotballpresse.

Tungt, Nordtveit
Hos Bayern pådro Franck Ribéry seg en skade. Den kan sette ham utenfor i flere uker.

Per Ciljan Skjelbred spilte også søndagens kamp fra start til mål. Jarstein var ikke med Hertha-troppen til Sverige. Han slapp dermed unna det verste av kritikken.

Håvard Nordtveit og Hoffenheim måtte notere tre baklengs og 2-3-tap borte mot Freiburg søndag. Nordmannen spilte midtstopper og opplevde en tung dag.

Borussia Dortmund leder Bundesliga og har fem poeng til gode på Bayern og Hoffenheim som ligger nærmest.