Stavanger Oilers jubler etter NM-tittelen forrige sesong. Etter en svak seriestart denne sesongen er det lite som minner om mestertakter fra siddisene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
Stavanger Oilers jubler etter NM-tittelen forrige sesong. Etter en svak seriestart denne sesongen er det lite som minner om mestertakter fra siddisene. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Foto: Larsen, Håkon Mosvold

– Glem snakk om seriegull

Vålerenga sjokkerte Oilers i Stavanger. TV 2s hockeykommentator Kasper Wikestad ber siddisene glemme snakk om seriegull. Foreløpig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Lillehammer - Frisk Asker og Manglerud Star - Sparta direkte på TV 2 Sumo søndag kl. 16.55.

Stavanger Oilers - Vålerenga (3-4 e. straffeslag)

Tabelljumbo Vålerenga kom til Stavanger med fornyet selvtillit etter sesongens første seier over Stjernen torsdag. Men at Oslo-laget skulle få med seg to poeng fra oljebyen var det nok få eller ingen som trodde på. Med tap på straffeslag for tabelljumbo VIF, nærmer med det seg krise i Stavanger. Elleve poeng på åtte kamper og 5. plass på tabellen er langt unna forventningene til den regjerende mesteren.

– Nå er det bare å glemme snakk om seriegull og først begynne å få laget til å fungere, sier TV 2s hockeykommentator Kasper Wikestad. Så får eventuelt gullsnakk komme når det er på plass. For det er lite som minner om mestertakter fra siddisene nå, sier Wikestad.

TV 2s kommentator mener derimot at det ser langt lystigere ut for Vålerenga etter en blytung start på sesongen.

– Det er sterkt av Vålerenga å ta to seirer på rad nå etter den forferdelige starten. Og endelig klarer VIF å vippe en jevn kamp til sin fordel. Det har de ikke hatt for vane å gjøre hittil i sesongen, avslutter Wikestad.Stjernen - Lørenskog (2-1)

Stjernen sto med fattige seks poeng før lørdagens kamp mot Lørenskog. David Hallström sørget med sin 2-1-scoring for jubel og tre etterlengtede poeng i Stjernehallen. Stjernen står dermed med ni poeng etter åtte kamper, ett poeng bak dagens motstander Lørenskog.Kongsvinger - Storhamar (1-6)

Kongsvinger ble som ventet lett match for Storhamar. Med 6-1-seieren tok Hamar-laget seg opp på 2. plass på tabellen á poeng med Sparta som møter Manglerud Star borte søndag. Robin Dahlstrøm ble dagens mann i Kongshallen med sine tre scoringer. Kongsvinger er nå tilbake som tabelljumbo i Get-ligaen.