Henriksen på scoringslista i Hull-storseier

Innbytter Markus Henriksen åpnet scoringskontoen denne sesongen da han scoret i Hulls 6-1-seier mot Birmingham i Championship lørdag.

SCORET: Markus Henriksen fikk med seg en god opplevelse før han slutter seg til landslaget. Foto: Varfjell, Fredrik

Landslagsuttatte Henriksen kom på banen etter 69 minutter på stillingen 3-0 til hjemmelaget Hull mot Birmingham.

Med nordmannen på banen økte først Kamil Grosicki til 4-0 i det 72. minutt, før Henriksen fire minutter senere selv scoret kampens femte mål og sitt første for sesongen.

Svenske Sebastian Larsson avsluttet ballet for Hull med sin 6-0-scoring tre minutter før full tid. Sam Gallagher reduserte på overtid.

Fraizer Campbell, David Meyler og Jarrod Bowen scoret de resterende målene for Hull i storseieren.

Adama Diomande var ikke i troppen mot Birmingham.

Norsk-kosovaren Bersant Celina fikk tillit fra start for Ipswich mot Bristol City lørdag, men ble tatt av banen etter 62 minutter i 1-3-tapet.

Cardiff er serieleder i Championship etter å ha spilt 0-0 mot Derby. Wolverhampton klatret til annenplass med sin solide 4-0-seier mot Burton.

De resterende kampene: Aston Villa – Bolton 1-0, Middlesbrough - Brentford 2-2, Millwall – Barnsley 1-3, Nottingham Forest – Sheffield United 2-1, Preston – Sunderland 2-2.

Reading – Norwich spilles senere lørdag.